Bad Karma: Η Κάτια αποχαιρέτησε & φέτος το #SurvivorGR μετά τον ίδιο στίβο μάχης

 

 #SurvivorGR: Στο ίδιο έργο θεατές ένα χρόνο μετά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο επεισόδιο ήταν αρκετά προβληματισμένη με όλα όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε στο συμβούλιο κατά των γυναικών και έφερε στην επιφάνεια χαρακτηρισμούς για τα οποία και δεν γνώριζαν η μια για την άλλη.

Η Ναυσικά θέλησε να μιλήσει με την Κάτια Ταραμπάνκο και να λύσουν την παρεξήγηση.

«Με ενοχλεί και με πληγώνει που η Ευρυδίκη δεν προσπάθησε να τα βρούμε και δεν προσπάθησε να με πείσει για τη δική της αλήθεια. Ο Τάκης λέει αλήθεια σε κάποια πράγματα. Η Κάτια ισχυρίζεται πως όλο αυτό με τις διακοπές το είπε για το πώς αντιμετωπίζω γενικά όλο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να πιστέψω ότι το είπε έτσι. Θα πιστέψω την Κάτια σε αυτό που μου είπε», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

 

 

Έξαλλος ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με την συμπαίκτρια του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγες ώρες μετά το συμβούλιο ο Ανδρέας αποκάλυψε πως στο χθεσινό αγώνισμα άκουσε την Ασημίνα να λέει «τουλάχιστον να κερδίζω εγώ» κάτι που τον ενόχλησε και τον έκανε να αισθανθεί άσχημα.

«Ένιωσα ηλίθιος με αυτό που είπε η Ασημίνα - Μακάκας είμαι εγώ που κάθε τρεις και λίγο παίρνω τον Άρη και προσπαθώ να τον κάψω ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα στατιστικά μου;», δήλωσε αρχικά ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Και πρόσθεσε:«Όπως και να έχει υπάρχουν δύο τρία άτομα, τα οποία δεν καταλαβαίνουν τι θα πει ομαδικό κλίμα και προσπαθούν να βελτιώσουν με κάθε τρόπο τα δικά τους στατιστικά, ειδικά φέτος που αναφέρονται κάθε 15-20 μέρες».

 

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο το τελευταίο διάστημα είναι ερωτευμένη και κατάφερε να κρατήσει την σχέση της μακριά από τα φώτα τα δημοσιότητας, ωστόσο με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η Κόκκινη ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε τον σύντροφό της Θοδωρή καθώς της έστειλε ένα βίντεο.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», δήλωσε χθες (15/3) η Κάτια Ταραμπάνκο.

To μοντέλο μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον σύντροφό της, λέγοντας:«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: "Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ. Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως».

 

 

Το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας αποκάλυψε και μια πρόταση γάμου προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor.

Συγκεκριμένα, ο καλός της φίλος Ανανίας, μέσα από ένα βίντεο, ενημέρωσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως θα ήθελε να είναι αυτός ο κουμπάρος στον γάμο της, μιας και ο σύντροφός της έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έλαβε μια… έμμεση πρόταση γάμου στην οποία απάντησε θετικά.

«Ο Ανανίας μου έφερε νέα από τον καλό μου, μια έμμεση πρόταση γάμου. Ναι, χάρηκα πάρα πολύ, ακόμα δεν το πιστεύω είναι η αλήθεια, δεν το έχω συνειδητοποιήσει και φάνηκε κιόλας γιατί εξεπλάγην, δεν το περίμενα», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο νέο επεισόδιο του Survivor.

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τα όσα έγιναν στο συμβούλιο θέλησε να μιλήσει ιδιαιτέρως με την Κάτια Ταραμπάνκο ώστε να της «ανοίξει» τα μάτια, κάτι που δεν κατάφερε.

Συγκεκριμένα ο Τάκης της είπε:«Ήθελα λίγο να μιλήσουμε εδώ πέρα επειδή έχουμε έρθει σχεδόν μαζί στο παιχνίδι και σου έχω πει μια μου έχεις πει κάποια πράματα εμπιστευτικά. Εγώ πιστεύω ότι έχεις πέσει σε μια παγίδα γιατί προχθές πίστεψες ότι είπα κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν αυτά που νόμιζες πως είπα. Η Ευρυδίκη χρησιμοποίησε το όνομα Βαλάντης; Πρόσεχε τι λες γιατί έχουν ακουστεί όλα όσα έχει πει η Ευρυδίκη».

Και πρόσθεσε:«Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Όταν εμπιστεύομαι κάποια πράγματα σε κάποιον και πάει και η Ευρυδίκη πάει και τα χρησιμοποιεί για να στρέψουν εναντίον μου τη ψηφοφορία, αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό πήγε να κάνει. Μην ξεγελιέσαι γιατί θα τα δεις αυτά στο μέλλον».

Η Κάτια, όμως ήταν αρκετά ειρωνική και δεν θέλησε να τα… βρουν μεταξύ τους.

 

 

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα γνώριμο αγώνισμα.

Ο αγώνας ήταν πραγματικά για γερά νεύρα αφού η δύναμη ήταν σε πρώτο πλάνο.

Και οι δύο ομάδες πείσμωσαν και έδωσαν μία... μάχη σώμα με σώμα καθώς το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν λαχταριστό φυστικοβούτυρο, ήταν ο μοναδικός στόχος.

Οι παίκτες μπήκαν σε έναν, γνώριμο στους τηλεθεατές, στίβο μάχης που απαιτούσε δύναμη, καλή συνεργασία, ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Ποια ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει;

Αυτοί ήταν οι, οι οποίοι το πίστεψαν περισσότερο και κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

Το δεύτερο αγώνισμα επάθλου φαγητού ήταν άκρως απολαυστικό καθώς οι παίκτες έπρεπε να πιάσουν την «ράβδο» που πεταγόταν μέσα από μία τρύπα.

Οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους και τα γέλια κυριάρχησαν και στις δύο ομάδες.

Ο πιο γρήγορος κέρδιζε τον πόντο και το έπαθλο ήταν δύο τοστ, κάτι που έδωσε έναυσμα στους Κόκκινους και στους Μπλε να βάλουν τα δυνατά τους για ακόμη μία φορά.

Όμως οι ήταν αυτοί που κέρδισαν και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού.

 

 

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε σύντομα από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο. Το αποτέλεσμα άφησε τους πάντες άφωνους καθώς η ίδια ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παίκτριες του ριάλιτι.

«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα, ήρθε κλιμακωτά και βαρούσε ένα καμπανάκι μέσα μου. Έδεσε το σημερινό αγώνισμα και πήρα τη ρεβάνς μου. Νιώθω την πιο ωραία γαλήνη που έχω ζήσει στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω, ήθελα λίγο χρόνο ακόμα. Καλό κουράγιο και θα σας βλέπω από τον καναπέ μου. Ευχαριστώ που μου δώσατε ξανά την ευκαιρία να είμαι εδώ» δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου