Προβλήματα στην οργάνωση και στη συνεργασία στην Ομαδική Δοκιμασία

 

#MasterChefGR: Οργισμένη η Φανή – Την «πέταξαν» από την ομάδα και ξέσπασε - Έξαλλος ο Γρηγόρης με τους συμπαίκτες του: «Κάντε ό, τι γουστάρετε…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ώρα για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας έφτασε και αυτή τη φορά θα διεξαχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες logistics της Ελλάδας.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Βαλέχα, η κόκκινη ομάδα έρχεται στην Ομαδική Δοκιμασία μετρώντας την απώλεια ενός σημαντικού της μέλους.

Μετά τη νίκη του στο Tεστ Δημιουργικότητας, ο Γιάννος Σδούγκας έχει στην κατοχή του πια τη μόνιμη κάρτα ασυλίας και είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Η Ομαδική βρίσκει την Μπλε Ομάδα ακέφαλη, χωρίς αρχηγό.

Aυτό το αδιέξοδο έλυσε ο Γιάννος και τα πλεονεκτήματα που έχει ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας. Αρχηγό στην Μπλε ομάδα όρισε τον Δημήτρη Ταϊρίδη ενώ πήρε τον Τζόναθαν από την Μπλε ομάδα κι έστειλε πίσω τη Φανή, η οποία και ξέσπασε με αυτή την κίνηση.

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και θεωρούν ότι θα κάνω φασαρίες μέσα στην ομαδική. Δεν θα κοιτάξω το δικό μου καλό για να κερδίσω και να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα κοιτάξω να βγάλω τα δικά μου μέσα στην ομαδική. Αυτά που κάνουν αυτοί, θα τα κάνω κι εγώ», είπε οργισμένη.

 

 

Οι δυο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν πέντε πιάτα, amuse bouche, σούπα, κρύο ορεκτικό, ζεστό ορεκτικό και κυρίως με θέμα τη fusion κουζίνα, συνδυάζοντας υλικά διαφορετικών χωρών με ελληνικά προϊόντα.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε αυτή τη δοκιμασία, ο κορυφαίος Έλληνας sushi chef, Αντώνης Δρακουλαράκος.

 

 

Και οι δυο ομάδες επιθυμούν τη νίκη, αφού η Kόκκινη δεν θέλει να χάσει την κυριαρχία της ως τώρα στις ομαδικές δοκιμασίες και η Mπλε έχει ανάγκη να επανακάμψει, μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες και να πάρει «μια ανάσα».

Η δοκιμασία αρχικά κάποιους θα τους ενθουσιάσει, αφού θα νιώσουν ότι είναι στα «μέτρα» τους αλλά στη συνέχεια τα λάθη και οι αστοχίες θα αλλάξουν τη διάθεσή τους. Προβλήματα στην οργάνωση, στην κατανόηση του μαγειρικού ζητουμένου και στη συνεργασία, προκαλούν προβληματισμό στους διαγωνιζόμενους.

Η δοκιμασία αρχικά κάποιους τους ενθουσίασε, αφού ένιωσαν ότι είναι στα «μέτρα» τους αλλά στη συνέχεια τα λάθη και οι αστοχίες άλλαξαν τη διάθεσή τους. Προβλήματα στην οργάνωση, στην κατανόηση του μαγειρικού ζητουμένου και στη συνεργασία, προκάλεσαν προβληματισμό στους διαγωνιζόμενους.

Ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος παρατηρήσεις αλλά και διαφωνίες.

«Προσπαθώ να τους μιλήσω, δεν υπάρχει συνεννόηση. Όχι, θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε το άλλο. Δεν με πειράζει, κάντε ότι γουστάρετε», είπε εκνευρισμένος.

 

 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την Ομαδική Δοκιμασία;

To trailer 38ου επεισοδίου - Πέμπτη 17.3.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου