Δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Η έκκληση της 30χρονης πρώην συντρόφου του στα Μέσα

 

 «Σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί το πρόσωπο μου με κανέναν τρόπο» - Νέα πλάνα του έξω από το σπίτι του λίγη ώρα πριν τη δίκη – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ξεκινά σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών της 30χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης 9/2 δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία. 

 «Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και λίγο μετά τις 8 τον κατέγραψε να βγαίνει έξω με τον σκύλο του, χωρίς τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, μετά από μόλις πέντε λεπτά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του και ξαναεμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα. 

Το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση και αναχώρησε με το αυτοκίνητό του.

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν σκυθρωπός, δεν είπε λέξη στην κάμερα αλλά δεν προσπάθησε και να τους εμποδίσει.

    

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»