Οι Διάσημοι έπεστρεψαν στις νίκες κάνοντας το double στο #SurvivorGR

 

 

Η Βρισηίδα χαίρεται που την «έφερε» στους συμπαίκτες της στο #SurvivorGR- Τα λόγια όλο νόημα - Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Σοϊλέδη: «Τους χάσαμε μέσα σε ένα εξάμηνο» - Ξέσπασε η Ασημίνα κατά των συμπαικτών της - «Απείλησε» να φύγει - Ατάκα «φωτιά» για τη σχέση της με τον Δάντη: «Μπορεί να έχουμε χωρίσει» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι παίκτες του ριάλιτι δεν περίμεναν ότι θα είχαν μία τόσο δύσκολη νύχτα.

Οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο δεν είναι οι καλύτερες και όπως έχουμε δει αρκετές φορές, οι παίκτες δυσκολεύονται με τις καλύβες τους, όταν βρέχει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (09/02/22) από το #SurvivorGR

 

Έτσι Μαχητές και Διάσημοι πέρασαν μία δύσκολη νύχτα καθώς η βροχή ήταν έντονη. Τα πάντα στις καλύβες μουσκεύτηκαν κι οι παίκτες ήταν αγκαλιασμένοι σε διάφορες γωνιές.

Ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε: «Χθες ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχουμε περάσει στο Survivor».

Οι παίκτες δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν καθώς οι βροντές δεν σταματούσαν και αρκετά από τα πράγματά τους είχαν γίνει… μούσκεμα.

 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήθελε να κάνει την ανατροπή και τα κατάφερε.

Προχθες πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο για να αναδειχτούν ακόμη τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την ομάδα των Διάσημων.

Όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας προσπάθησαν να συνεννοηθούν για το πως να κινηθούν στην ψηφοφορία όμως η Βρισηίδα είχε την δική της άποψη.

Έτσι στο (8/2) επεισόδιο, είδαμε την Βρισηίδα να αναφέρεται στην επιλογή του Λάμπρου Κωνσταντάρα από την ίδια ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Στο Συμβούλιο χθες ήταν όλοι σίγουροι πως θα ψηφίσω τη Ναυσικά γιατί μου έκανε επίθεση τις προάλλες. Είχαν βάλει στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε άντρες. Όταν ένας άντρας είναι πιο αδύναμος και δεν φέρνει νίκες, πρέπει να ψηφιστεί. Ήμουν ανάμεσα στη Ναυσικά και στον Λάμπρο. Δεν ήθελα να ψηφίσω γυναίκα ακόμα επειδή είναι δυνατή, όχι τόσο στους στόχους».

Και πρόσθεσε: «Όταν άκουσαν το όνομα του Λάμπρου, δεν το περίμεναν. Εγώ χάρηκα που έκανα την ανατροπή γιατί το παίζουν συνέχεια ότι έχουν το πάνω χέρι με το να στήνουν ψηφοφορίες».

 

 
 

Η επικοινωνία για τους παίκτες είναι πολύ σημαντική και για τον λόγο αυτό κάθε φορά βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το αγώνισμα.

Στο (8/2) επεισόδιο ο στίβος μάχης είχε ως έπαθλο την επικοινωνία. Αυτό έκανε Διάσημους και Μαχητές να πεισμώσουν ώστε να φέρουν την νίκη για να μπορέσουν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο η απομόνωση και οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης τους έχει κάνει όπως είναι φυσικό ευάλωτους και μόνο στο άκουσμα του επάθλου ξεσπούν σε κλάματα.

Έτσι λοιπόν η Βρισηίδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και λύγισε μπροστά στην κάμερα.

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας έκανε μία άκρως συγκινητική αποκάλυψη για την οικογένειά του.

Μέσα από το Survivor έχουμε δει αρκετούς παίκτες να εξομολογούνται άκρως συγκινητικά προσωπικά τους βιώματα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πώς νιώθει, εκείνος έκανε μία προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής είπε: «Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο».

Και πρόσθεσε:«Θέλω να πω στην ομάδα μου ότι σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται».

Δεν είναι πλέον σίγουρη η Ασημίνα Χατζηανδρέου ότι υφίσταται η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη με την ατάκα που είπε λίγο πριν το έπαθλο επικοινωνίας στον Γιώργο Λιανό. 

Ο παρουσιαστής, μιλώντας σε όλους τους παίκτες του ριάλιτι απευθυνόμενος στην Μπλε ομάδα ρώτησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου αν είναι έτοιμη να διαβάσει τα μηνύματα.

Εκείνη λοιπόν, με χιούμορ απάντησε: «Δεν ξέρω και πότε το έχει στείλει, μπορεί να έχουμε χωρίσει δηλαδή, να έχουν περάσει τόσες βδομάδες και να είναι το μήνυμα από π.Χ. Θέλω πάρα πολύ, το έχω δείξει».

Αποφασισμένη ήταν πάντως να μην κλάψει και να μην το βάλει κάτω καθώς όπως διαπίστωσε, όταν είναι χαμογελαστή, καταφέρνει να νικήσει η ομάδα της. Συγκεκριμένα είπε:

«Ήρθα με χαρά να μην κλαίω, γιατί είναι πιο γουρλούδικο. Την προηγούμενη φορά που ήμουν χαρούμενη το πήραμε, οπότε ήρθα με χαρά σήμερα».

 

 

 

Η Ασημίνα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα της έχασε ξανά το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Μαχητές για ακόμη μία φορά έχασαν στο αγώνισμα που θα τους πρόσφερε να έρθουν λίγο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν αρκετά σημαντικό για εκείνους, όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Η Ασημίνα γυρνώντας στην καλύβα και μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί ξέσπασε εναντίον των συμπαικτών της δηλώνοντας μάλιστα ότι θέλει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων η Ασημίνα είπε χαρακτηριστικά:«Θα σπάσω την καλύβα από τα νεύρα μου».

 
 

 

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ήθελαν πιο πολύ το έπαθλο επικοινωνίας και έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν το αγώνισμα.

Και τα κατάφεραν…

Όλοι μαζί λοιπόν κάθισαν και απόλαυσαν ένα φανταστικό club Sandwich γιατί όπως λέμε νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και λίγο αργότερα ξεκίνησαν να διαβάζουν μηνύματα συγγενών.

Μετά από τόσες ημέρες απομόνωσης, πείνας και κακουχίας, αυτό ήταν ένα έναυσμα για να συνεχίσουν να επιβιώνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ήταν φυσικό το κλάμα έτρεχε ποτάμι και όλοι με λίγα λόγια μίλησαν για τα άτομα που τους έστειλαν μήνυμα.

 

 

Το έπαθλο φαγητού είναι σημαντικό για τους παίκτες καθώς είναι αυτό που τους δίνει δύναμη και ενέργεια.

Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού πραγματοποιήθηκε και οι δύο ομάδες έβγαλαν τα… μαχαίρια για να κερδίσουν τα πολυπόθητα παπουτσάκια με φέτα και ψωμί.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το φαγητό που θα μπει στις κοιλιές τους άρχισαν όλοι να ζητωκραυγάζουν και δηλώνουν πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να το γευτούν.

Έτσι λοιπόν ρίχτηκαν στον αγώνα, έπαιξαν μπάσκετ και έβαλαν καλάθια ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο γεύμα τους.

Ποιοι τα κατάφεραν;

Αυτοί που κέρδισαν ήταν οι Διάσημοι και το πανηγύρισαν στο full.

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»