Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 
Με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή - Συνεχίζει την καθημερινότητά του παρά τις καταγγελίες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί σε δίκη, αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend» ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης στις 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Το πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης σε κακουργιοδικείο.

 

 

Η κάμερα του «Πρωινού» απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους, χθες πρωί Κυριακής. Σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1, ο παρουσιαστής ζει μια άκρως φυσιολογική ζωή με τη γυναίκα του. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινού» και το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αισιόδοξος για την πορεία της υπόθεσης για την οποία θα βρεθεί στο δικαστήριο ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει την απόλυτη στήριξη από την οικογένειά του.

Παράλληλα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ψάχνει για δουλειά.

Όπως είναι ήδη γνωστό την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Στη συνέχεια όμως το πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτή τη φορά σε κακουργιοδικείο.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του, το τελευταίο καιρό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απομονωθεί, έχει σταματήσει τελείως τις δημόσιες εμφανίσεις, βγαίνει από το σπίτι μόνο για κοντινές αποστάσεις ή για να πάει βόλτα τον σκύλο και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.

 

 

Τι λέει η δικηγόρος της καταγγέλλουσας

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη