Αυτοί κέρδισαν την δεύτερη ευκαιρία! Η είσοδος στο σπίτι του #MasterChefGR 2022

 

 

Ο παίκτης που έγινε ο ορισμός του fairplay- Τα λόγια του Κουτσόπουλου! - Πέρασε στο σπίτι ο «σωσίας» του Πετρετζίκη και το Twitter «αποτρελάθηκε»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επεισόδιο (8-2) παρακολουθήσαμε την τελευταία φάση του bootcamp, από την οποία προέκυψε και η τελική 24αδα του διαγωνισμού. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται σε κομβικό σημείο, μιας και οι κριτές κατέληξαν στους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Τζόβι Vs. Ελπίδα

 

 

Μαίρη Vs. Πάνος

 Από τις μαγειρικές μονομαχίες ξεχώρισε και εκείνη του Πάνου, ο οποίος διαγωνιστηκε με την Μαίρη η οποία είχε επιλέξει ως βασικό υλικό το σαλάμι Λευκάδος.

Και τα δυο πιάτα ήταν αποτέλεσαν αξιόλογες προσπάθειες, με εκείνο του Πάνου όμως να κλέβει εν τέλει την παράσταση, αφού είχε τηρήσει στον μεγαλύτερο βαθμό τις παρασκευές στο πιάτο του, κάτι που το έκανε πολύ γευστικό, αλλά και πολύ όμορφο στην εμφάνιση. Ο Πάνος χαρακτηρίστηκε για ακόμα μια φορά από τους κριτές ως ο "σωσίας" του Άκη Πετρετζίκη, μιας και πραγματικά του μοιάζει πολύ.

 

 

Οι χρήστες του Twitter είχαν ακριβώς την ίδια γνώμη, δεδομένου ότι, όταν εκείνος πέρασε στο σπίτι του MasterChef, τα σχόλια έπεφταν βροχη, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για τον επόμενο νικητή.

 

 

Σταμάτης Vs. Νικήτας

 

 

Νίκος Vs. Χριστόφορος

Πολλές ήταν οι μαγειρικές μονομαχίες που έκαναν εντύπωση, με κάποιες μάλιστα να κάνουν τους κριτές αρκετά αναποφάσιστους, για το που τελικά θα δώσουν το εισητήριο για το σπίτι.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Χριστόφορου και του Νίκου, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους, για να φτιάξουν τα πιάτα τους, αν και υπήρχαν κάποια μικρά εμπόδια, τα οποία δεν τους άφησαν να φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν στο απόλυτο. Ο Νίκος ήταν εκείνος που είχε το πλεονέκτημα και επέλεξε σαν βασικό υλικό το φιλέτο κοτόπουλο, μιας και το θεώρησε ως το πιο βατό υλικό, για να κάνει αρκετές παρασκευές.

Ο Χριστόφορος ήταν εκείνος που μπήκε στην αποθήκη και πήρε όλα τα υλικά, για να φτιάξουν οι δυο τους τα πιάτα τους. Εκεί είχε και κάποιο ατύχημα, μιας και έπεσε και ξεκίνησε... τα γαλλικά. Λίγο πριν την κριτική των πιάτων τους, οι κριτές ρώτησαν τον Χριστόφορο το τι ακριβώς συμβαίνει με τα μαλλιά του, μιας και είχαν λατρέψει τις μπούκλες του!

Μάλιστα ο Χριστόφορος είπε χιουμοριστικά: «Τώρα άμα σας πω την ιστορία με τα μαλλιά μου θα γελάσετε. Στην πρώτη καραντίνα τα είχα αφήσει, μετά τα κούρεψα και τώρα τα αφήνω και πάλι. Θέλω να τα αφήσω μακριά. Έχει και κομμώτρια μέσα στο σπίτι; Εδώ δεν είναι και το GNTM, φέρτε μια κομμώτρια να μας περιποιηθεί».

Μετά την δοκιμή των πιάτων τους, οι κριτές είπαν ότι και οι δυο άξιζαν να πάρουν μια ποδιά, η οποία τελικά κατέληξε στον Χριστόφορο, ο οποίος σάστισε και δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβαινε.

 

 

Νίκος Vs. Γιώργος

 

 

Βαγγέλης Vs. Στέφανος

 

 

Τζόναθαν Vs. Γιώργος

Μια πολύ δυνατή μαγειρική μονομαχία ήταν εκείνη του Τζόναθαν και του Γιώργου, οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βασικό υλικό το φουντούκι. Πριν ξεκινήσει η δοκιμή των πιάτων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στάθηκε σε ένα σημείο, που του έκανε πολύ καλή εντύπωση και ήθελε να το πει. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο battle ο Τζόναθαν επέλεξε το βασικό υλικό και ο Γιώργος ήταν εκείνος που μπήκε στην αποθήκη, για να επιλέξει τα υπόλοιπα υλικά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκείνη τη στιγμή τόνισε ότι ο Γιώργος έκανε μια κίνηση, η οποία του άρεσε πολύ και ήθελε να το τονίσει. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είπε: «Μόλις μπήκα στην αποθήκη, ρώτησα τον Γιώργο για το τι θα φτιάξει εκείνος σαν πιάτο, μου απάντησε, αλλά μου είπε ότι θα πάρει και άλλα υλικά, με σκοπό να βοηθήσει τον Τζόναθαν, για να φτιάξει και εκείνος ένα ωραίο πιάτο».

Ο Γιώργος εκείνη τη στιγμή είπε ότι του αρέσει να παίζει δίκαια και ότι αυτό είναι το μότο του. Τελικά δεν τα κατάφερε, μιας και στο σπίτι πέρασε ο Τζόναθαν, αλλά ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος, μόνο και μόνο για όλη την εμπειρία που έζησε.

 

 
 

Παναγιώτα Vs.Βασίλης

 

 

 

Μόλις τελείωσε η κριτική για την τελευταία μαγειρική μονομαχία, η Καλλιόπη ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το εισητήριο, που θα συμπλήρωνε τους παίκτες από τις μαγειρικές μονομαχίες.

Παναγιώτης Vs. Καλλιόπη

 

 

Οι κριτές, εκείνη την στιγμή υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef πέντε παίκτες, στους οποίους και είχαν να κάνουν κάποιες πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά σε πέντε ποδιές και ενώ στην αρχή ήθελαν να πιστέψουν ότι μπαίνουν στο σπίτι, δεν ήταν και απόλυτα σίγουροι. Εκείνη την στιγμή, οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι από τις μαγειρικές μονομαχίες κατάφεραν να περάσουν 19 άτομα στο σπίτι, αφού υπήρχαν και περιπτώσεις, οι οποίες δεν πληρούσαν στο απόλυτο τις προϋποθέσεις για την συνέχειά τους στον διαγωνισμό. Για αυτόν τον λόγο, τους είπαν ότι οι ποδιές εκείνες αντιστοιχούν σε εκείνους, διότι τους δίνεται η δεύτερη ευκαιρία.

Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν επικές, με κυριότερη εκείνη της Τατιάνας, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει και άρχισε να χοροπηδάει, ενώ χτύπησε και τον παίκτη, που βρισκόταν δίπλα της.

 

 

Η είσοδος στο σπίτι του MasterChef 2022

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»