Η κόρη Ντέμη-Βανδή, Μελίνα, έγινε 18 και το γιόρτασε στην αγκαλιά του Μπισμπίκη

 

Η Μελίνα Νικολαΐδη  έγινε 18 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στην μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! 

Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο instagram, κάτω από τη νέα της ανάρτηση αγκαλιά με την Μελίνα της.

  

 

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πλέον ζουν ανοιχτά τον ερώτα τους. Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της, αφού ο χωρισμός με τον Ντέμη Νικολαΐδη σηματοδότησε μια νέα περίοδο για την καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε το 2022 στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου, Βασίλη Μπισμπίκη. Λαμπερή και ερωτευμένη, η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον αγαπημένο της στην κόρη της, Μελίνα, κάτι το οποίο φάνηκε και από την παρουσία του ηθοποιού στο πάρτι των γενεθλίων της.

 

 

Η ίδια ενηλικιώνεται και ο μπαμπάς της, Ντέμης Νικολαΐδηςστην εκπομπή που συμμετέχει σε συνδρομητικό κανάλι, αναφέρθηκε σε εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Όταν όμως ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, με την αμηχανία να είναι εμφανής αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή. «Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι