O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Χαϊκάλη και Φιλιππίδη - «Μιλούν με τις πράξεις τους»

 

 

Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Φιλιππίδη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «50-50» και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Ακόμα ντρέπομαι, αισθάνομαι κάτι με την αναγνωρισιμότητα. Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά. 

Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, για την αντίδρασή του. Για το «Έτερος εγώ» ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, καμιά κωμωδία δεν θα κάνετε;», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν περίμενα ποτέ να είμαι εδώ σήμερα, να μου δοθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν.

Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο. Μαγειρεύω συνέχεια, είναι δικό μου “κουσούρι”, είμαι Ρατατούης, μου αρέσει πολύ».

Σε ερώτηση για τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και γενικά για το κίνημα metoo, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το «50-50» ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».

Μιλώντας για το αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από reality show, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε: «Δε μου έχουν πει να πάω στο Survivor, μου έχουν προτείνει ταξιδιωτική εκπομπή με την μηχανή. Πριν πολλά χρόνια υπήρχε μια πρόταση για reality».

 

 

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκε να σχολιάσει ο Πέτρος Ξεκούκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» και τον Ισίδωρο Φίκαρη. Τα όσα λέει προκαλούν μια σχετική αίσθηση…

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει.

Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά;», αναρωτήθηκε ο Πέτρος Ξεκούκης και συνέχισε αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποια ή κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν».

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»