Διάρρηξη σε …ζωντανή μετάδοση – Σοκ για γνωστή παρουσιάστρια της ΕΡΤ

 

Έβλεπε με τον σύζυγό της σε ζωντανή μετάδοση ληστές να τους κλέβουν το σπίτι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O σύζυγος της παρουσιάστριας της ΕΡΤ, Θάλειας Ζαγναφέρη, Θεόδωρος Ασβεστάς, έβλεπε «ζωντανά», σε εφαρμογή στο κινητό του, τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Νέα Ραιδεστό, από τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε τους κίνηση.  

 

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Live News»με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, ήταν στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσαν… εξ αποστάσεως δίχως να μπορούν να κάνουν το παραμικρό, να τους «αδειάζουν» το σπίτι. Ο συναγερμός ήδη είχε ειδοποιήσει τόσο το ζευγάρι όσο και την αστυνομία. Παρ’ όλ’ αυτά, οι τρεις διαρρήκτες, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν απτόητοι να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

«Aνέβηκαν πάνω, άνοιξαν τα συρτάρια, μετά κατέβηκαν από εδώ, έφτασαν στη κρεβατοκάμαρα, πήραν μέσα σε 4 λεπτά ότι πολύτιμο βρήκαν και έφυγαν», περιέγραψε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Ασβεστάς στο «Live News».

Στο βίντεο, φαίνονται οι διαρρήκτες, τη στιγμή που αποχωρούν, βιαστικοί πια, από το ίδιο σημείο που είχαν μπει κόβοντας το συρματόπλεγμα της περίφραξης. Η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του ζευγαριού, γιατί εκείνη την ώρα… δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής πλέον, είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις ότι «βιάζουν» το σπίτι σου, και απλά να το βλέπεις και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα! Δε ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε», δήλωσε στο «Live News» ο σύζυγος της κ. Ζαγναφέρη.

 

Ο Θοδωρής Ασβεστάς, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίες που έζησε με την σύζυγό του, παρακολουθώντας από την κάμερα τους διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι τους.

«Χτύπησε ο συναγερμός, μπήκα κατευθείαν στην κάμερα να δω τι γίνεται και τους έβλεπα live να προσπαθούν να μπουν στο σπίτι μου….Είναι λίγο αυτό που ζήσαμε. Είπα κατευθείαν στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, “πάμε μας κλέβουν το σπίτι”. Ήμασταν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, δέκα λεπτά από εδώ. Πήραμε την αστυνομία τηλέφωνο. Εμείς φτάσαμε πρώτοι. Μπήκαμε μαζί στον χώρο με τους αστυνομικούς….» περιέγραψε ο σύζυγος της δημοσιογράφου μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, φανερά ταραγμένος.

Ακόμη, ο Θοδωρής Ασβεστάς έδειξε τον σπασμένο συναγερμό, ενώ αποκάλυψε ότι τα αντικείμενα που εκλάπησαν ήταν μεγάλης αξίας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς