«Ήμουν έτοιμος να αλλάξω χώρα για τον έρωτα. Έγινε εξ αποστάσεως και μετά τέλος»

 

 

Ο Τάσος Τρύφωνος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή «Ανοιχτά».  «Την πρώτη φορά έκανα βλακεία, απάτησα και σαν το βλάκα το είπα» «Η Μαλβίνα Κάραλη με φώναζε Αντρούλα» «Επέστρεψα στην Κύπρο και άνοιξαν οι πόρτες στην τηλεόραση» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στον χαμό δικού του ανθρώπου μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον, αποκαλύπτοντας την αντίδραση του όταν το έμαθε, την οποία τη μετανιώνει μέχρι και σήμερα.

«Ο πατέρας μου πέρασε δύσκολα τον κορωνοϊό. Ήταν πολύ έντονο και σοκαριστικό. Πάντα ήταν μέρος του χαρακτήρα μου να κάνω delete τον θάνατο. Άκουγα κάτι άσχημο και έκανα αμέσως delete. Το έβγαζα τελείως από το σύστημα. Νιώθω ενοχή όμως. Θυμάμαι ήταν Χριστούγεννα και με παίρνει η αδερφή μου στις γιορτές και μου λέει ότι πέθανε η γιαγιά. Ζούσαν και οι δύο γιαγιάδες μας και το μυαλό μου πήγε στην μεγαλύτερη. 

Μου εξήγησε πώς έγινε… Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, από καρδιακή προσβολή. Πώς άντεξε ο πατέρας μου με τετραπλό μπαϊμπάς να βρει τη μάνα του πεθαμένη και το άντεξε, ακόμη απορώ. Έκλεισα το τηλέφωνο και ήταν σαν να έκανα delete. Τώρα λέω πόσο γαϊδούρι είμαι… Έκανα delete, είναι από τα πράγματα που τα μετανιώνω. Το έφερα βαρέως, τώρα δεν θα αντιδρούσα έτσι. Δεν ξέρω αν αυτή η άμυνα ήταν σωστή» εξομολογήθηκε ο Τάσος Τρύφωνος.

 

 

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην Αννίτα Πάνια για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει ερωτευτεί δύο φορές στο παρελθόν, ενώ τόνισε ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του η οικογένεια.

«Εγώ είχα δύο γατιά, πέθαναν τώρα, ήμουνα τόσο τσιτωμένος που λέω αν έχω παιδί πως θα είμαι; Είμαι πολύ προστατευτικός γενικά και με τους φίλους μου. Έχω ερωτευτεί δύο φορές. Δεν το θέλω πια δε μου αρέσει γιατί απόσυντονίζομαι. Με βγάζει από το στόχο μου.

Την πρώτη φορά στα φοιτητικά μου χρόνια, απόσυντονίστικα, έκανα βλακεία, απάτησα και σαν το βλάκα το είπα, τύπου η ειλικρίνεια.

Την δεύτερη φορά ήμουν έτοιμος να αλλάξω και χώρα και λέω τι βλακεία τελικά που θα έκανα; Έγινε εξ αποστάσεως και μετά τέλος. Όμως έχω να σου πω ότι οι μεγάλοι έρωτες, δεν ήταν οι μεγάλες αγάπες και εγώ προτιμώ την μεγάλη αγάπη από τον μεγάλο έρωτα.

Δεν έχω την αίσθηση πως είναι να χάνει κάποιος τον έλεγχο και ούτε με ενδιαφέρει να το μάθω. Στις σχέσεις μου είμαι δοτικός μέχρι καταπιεστικός. Με την έννοια της προστατευτικότητας»

 

 

O παρουσιαστής του «Αδύναμου κρίκου», του «Chase» και του «Τet a tet» κάνοντας ένα flash back στη ζωή του, και ακούγοντας τα ονόματα των γονιών του, ο Τάσος Τρύφωνος αποκαλύπτοντας κάτι για πρώτη φορά.

«Νομίζω δεν το έχω ξαναπεί ποτέ, της είχα γίνει τσιμπούρι της Μαλβίνας. Έπαιρνα το λεωφορείο τότε και πήγαινα στο ΣΚΑΪ το παλιό, έγραφα κείμενα και της τα έδινα και σιγά σιγά έτσι γίναμε φίλοι.

Πήγαινα σπίτι της, τότε στο Κολωνάκι, και κάπου παραλιακά που είχε ένα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

 

 

«Ο Τάσος Τρύφωνος είναι και του αλωνιού και του σαλονιού»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον κολλητό της Τάσο Τρύφωνος η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου, αναφέροντας μάλιστα πως είναι και του αλωνιού και τους σαλονιού.

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον κολλητό του Τάσο Τρύφωνος

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για την γνωριμία του με τον Τάσο Τρύφωνος στο σχολείο ενώ ανέφερε ότι όταν υπήρχαν οι one τους πήγε στο μεγαλύτερο show στην Ισπανία.

 

 

«Την φιλία την έχω πολύ ψηλά στη ζωή μου»

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για την φιλία τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πολύ για τους φίλους τους, καθώς την φιλία την έχει πάρα πολύ ψηλά.

 

 

«Ακούγαμε διάφορα πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας μίλησε ο Τάσος Τρύφωνος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί που έχουν θέατρα θα έπρεπε να περιφρουρήσουν τους χώρους.

 

 

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην Αννίτα Πάνια για την συνάντησή του με τον Πάουλο Κοέλιο και αποκάλυψε πως η συζήτηση μαζί του, τον βοήθησε να καταλάβει τι έχει κάνει στη ζωή του.

 

 

«Κυνηγούσα τον τέως Βασιλιά για συνέντευξη τρία χρόνια» Ο Τάσος Τρύφωνος περιγράφει στιγμές από συνέντευξη με τον τέως Βασιλιά και την ερώτηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

 

 

«Υπουργός του ΠΑΣΟΚ πήγε να φύγει γιατί ανέφερα τον «Μητσοτάκη». Ο Τάσος Τρύφωνος μιλάει για τον πολιτικό που του την «έσπασε» περισσότερο.

 

 

«Από την εκπομπή μου έχουν περάσει όλοι οι πρωθυπουργοί». O Τάσος Τρύφωνος μιλάει για το πολύ πετυχημένο «Tete-a-tete».

 

 

«Η Δρούζα με σταμάτησε από σπικάζ λόγω της προφοράς μου»

Ο δημοφιλής παρουσιαστής εξηγεί πώς δεν άφησε την προφορά του να σταθεί εμπόδιο».

 

 

Ο Τάσος Τρύφωνος ήθελε από μικρός να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία ενώ όπως παραδέχτηκε ότι όταν ήταν μικρός είχε ήδη σημειώσει μερικούς στόχους του, οι οποίοι και πραγματοποιήθηκαν. «Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο που γράφω μέσα ακριβώς τι και πως. Έγραφα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μου σε περιοδικά, ότι θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού, θα κάνω συνέντευξη στην Άννα Βίσση...».

 

 

«Επέστρεψα στην Κύπρο και άνοιξαν οι πόρτες στην τηλεόραση»

Ο Τάσος Τρύφωνος εξηγεί πώς η επιστροφή του στην Κύπρο του έδωσε νέες ευκαιρίες.

 

 

«Προτιμώ μια σταθερή πορεία από το μπαμ και … κάτω»

Ο δημοφιλής παρουσιαστής εξηγεί γιατί η διάρκεια είναι σημαντικότερη από τις εξάρσεις.

 

 

Ο Τάσος Τρύφωνος και η Αννίτα Πάνια παίζουν «Αδύναμο κρίκο»

Η Αννίτα απαντάει στις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος. Τι ήταν ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ, πόσοι ήταν οι Ντάλτονς αλλά και που έκρυψε ο Πάρις την ωραία Ελένη ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που τις έκανε ο Κύπριος παρουσιαστής.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party