«Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Νιώθω μια στεναχώρια...»

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»: Η καρμική σχέση με τον πρώην σύζυγό της, ο άγνωστος γάμος και η σχέση με την ηθοποιό κόρη της - Η δουλειά ως κλόουν και οι αντιρρήσεις της μητέρας της για την ηθοποιία - Η παρεξήγηση με τον Καπουτζίδη και ο σάλος που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη - Λύγισε στον αέρα: «Ωχ τι μου έκανες, τώρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη κωμικός ηθοποιός μίλησε για την περιπετειώδη διαδρομή της και για τους ρόλους που την καθιέρωσαν. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στον άγνωστο γάμο που έκανε όταν ήταν 20 ετών αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Μαρία Χάνου που επέλεξε να γίνει και εκείνη ηθοποιός.

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε και ο πρώην σύζυγός της, Ταξιάρχης Χάνος, με τον οποίο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου διατηρεί μια άψογη σχέση.

«Μου ξέφυγε και τον είπα ο πρώην σύζυγός μου. Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Χωρίζει ο άνθρωπος γιατί δεν πάει κάτι καλά, γιατί δεν συνεννοείται, γιατί να συνεννοηθεί μετά; Νομίζω ότι αυτή η ανάγκη μου – είχα πάντα στο μυαλό μου το παιδί να μην του κάνουμε κακό επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μαζί – να καταλάβω, να διορθώσω πράγματα στον εαυτό μου, ήταν να μπω σε αυτόν τον δρόμο και να ψάξω τον εσωτερικό μου κόσμο και τον εαυτό μου.

Έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου και τα καταφέραμε. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του. Εμείς ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Στα κάγκελα ο έρωτας. Δεν το αλλάζω με τη σχέση που έχουμε τώρα. Η αγάπη η βαθιά που έχουμε ο ένας για τον άλλον και για το παιδί μας δεν αντισταθμίζεται με τίποτα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα της κόρης της.

Όσον αφορά στην κόρη της, Μαρία Χάνου και την απόφαση να γίνει ηθοποιός, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε: «Έκανα ό,τι μπορούσα, σύμφωνα με τις ικανότητές μου. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την κόρη μου. Με κορόιδεψε για την υποκριτική, είναι ένα έξυπνο κορίτσι η κόρη μου. Πέρασε σε μια σχολή στην Σπάρτη και συνεννοήθηκε με τον μπαμπά της να δώσει σε Δραματική Σχολή. Ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Αφού τη γράψαμε στη σχολή, μας λέει θα πάω στην Δραματική. Έγινε χαμός».

Για τον άγνωστο γάμο της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε: «Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών. Παρόλο που χαθήκαμε ήταν τμήμα μέρος της ζωής μου και τον θυμάμαι με αγάπη και με συγκίνηση». 

 

Η γνωστή πρωταγωνίστρια είχε, μάλιστα, μια πολύ εύαλωτη στιγμή όταν αντίκρισε την φωτογραφία της αείμνηστης μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με λόγια καρδιάς σε βίντεο η αδελφή της, Ευγενία Εμμανοηλίδου.

Αμέσως μετά, όμως, ο παρουσιαστής της εκπομπής γύρισε κεφάλαιο και αναφέρθηκε στην μητέρα της καλεσμένης του. «H μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Όταν, μάλιστα, είδε στην οθόνο την εικόνα της μητέρας της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφώνησε «Kαλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ τι μου έκανες, τώρα».

«Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το «Παρά Πέντε» και της έλεγαν όλοι σχόλια» συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός στον ΑΝΤ1.

Τα πλήρη εύσημα στον Γιώργο Καπουτζίδη, σεναριογράφο αλλά και πρωταγωνιστή του «Παρά πέντε» απέδωσε η συμπρωταγωνίστριά του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ευφυΐα του που ενώ είχε γράψει μόλις δύο επεισόδια όταν και η ίδια πείστηκε να παίξει στη σειρά την ανεπανάληπτη «Ζουμπουλία», μετά έπλασε τους ρόλους πάνω στους ηθοποιούς του.

«Η επιτυχία του «Παρά πέντε» οφείλεται στο κείμενο του Γιώργου. Εγώ είχα κλείσει να είμαι στις «Μάγισσες της Σμύρνης». Όταν ο σκηνοθέτης μου έστειλε το κείμενο εγώ δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Το διάβασα απνευστί. Ήταν το κείμενο, έπρεπε να ειπωθεί. Το μυαλό του είναι πολύ πιο πάνω, βλέπει και άλλα πράγματα. Έχει μια σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων.

Μπήκαμε μέσα εκεί ανόμοιοι άνθρωποι. Γίναμε πολύ μεγάλη παρέα εκείνα τα δύο χρόνια.

Ο Γιώργος είχε γράψει δύο επεισόδια από κει και πέρα έστησε τους χαρακτήρες. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με την επαρχία. Ό,τι έβγαινε από το στόμα μας ήταν επειδή αντιλαμβανόταν τα πάντα από μας. Έφτιαξε τους ρόλους σύμφωνα με τους ανθρώπους που είχε. Γι’ αυτό έγινε επιτυχία».

Όσα είπε για την παρεξήγηση μεταξύ τους

Η ηθοποιός μίλησε και για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, την οποία έλυσε πρόσφατα ο ίδιος εξηγώντας τι έγινε μεταξύ τους στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Έχουμε μια τέτοια σχέση που ποτέ δεν είχα καταλάβει γιατί δεν ήμασταν καλά. Ίσως ένα διάστημα. Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο πλάσμα. Ίσως λίγο τον αδικεί η υπερβολική του ανάγκη για δικαιοσύνη, δηλαδή ξεπερνάει τα όρια όταν θέλει να πει κάτι κυρίως για το δίκιο. Είμαστε σε φάση που ξαναγνωριζόμαστε και μακάρι να κρατήσει για μια ζωή» είπε.

«Τον έχω παρακαλέσει τόσο πολύ να κάνει μια ταινία 20 χρόνια μετά για το “Παρά πέντε”. Ξέρω ότι λείπουν κάποιοι άνθρωποι αλλά είναι τόσο ευφυής που μπορεί να βρει έναν τρόπο. Πόσο πολύ θα ήθελα να ξανασυναντηθούμε!» είπε.

Στο τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τώρα τα σκέφτομαι με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, τα πράγματα είναι στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει. Οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά γνωρίζουν ότι είμαι υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται. Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν να φάνε τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Και αυτή η πόλωση που δεν είναι ωραία δημιουργεί τις συνθήκες να αλλάξει κάτι… Νιώθω μια στεναχώρια με όλα αυτά που συνέβησαν. Γιατί να γίνονται αυτά; Κρίμα…» τόνισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη