Η δημόσια συγγνώμη Σερβετάλη στα θύματα που έδωσαν χρήματα στους Τούρκους hacker

 

Ο Άρης Σερβετάλης ανέκτησε ξανά τον λογαριασμό του στα social media - Πως προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα Τούρκοι hacker

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Άρης Σερβετάλης τις προηγούμενες ημέρες αφού άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του στο instagram και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους ακόλουθους του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός αμέσως ενημέρωσε πως ουδέποτε έκανε ο ίδιος την ανάρτηση η οποία και ανέβηκε στο instagram χωρίς να αντιληφθεί αρχικά το παραμικρό.

 

 

Περισσότερα παρουσίαση η δημοσιογράφος, Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό» του ANT1.

«Ο κόσμος πίστεψε ότι όντως είναι ο Άρης Σερβετάλης ο οποίος ζητά βοήθεια για συνάνθρωπό μας, ωστόσο χάκαραν τον λογαριασμό του, αφού η ανάρτηση παραμένει ακόμα.

Ο ίδιος απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Φίλοι του, ηθοποιοί ενημέρωσαν πως έχει χακαριστεί ο λογαριασμός του, ώστε να μην ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμα για να δώσουν χρήματα. Δεν ισχύει η έκκληση, μην μπείτε να πατήσετε το link», ανέφερε στον αέρα του ANT1.

 

 

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο λογαριασμός επέστρεψε και πάλι στα χέρια του ηθοποιού ο οποίος μέσα από μια σειρά instastories θέλησε να ενημερώσει γι’ αυτή την εξέλιξη τους διαδικτυακούς του φίλους και να ζητήσει συγγνώμη από όσους έπεσαν θύματα και έδωσαν τα χρήματά τους.

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας hacker. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.

Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Σερβετάλης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»