«Με τον Χρύσανθο, δεν κάνουμε παρέα. είμαστε διαφορετικοί κόσμοι, στο lifestyle»

 

 

 

Συγκλονιστικός ήταν ο Αντρέας Δημητρόπουλος στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Αποκάλυψε για πρώτη φορά πτυχές της προσωπικής του ζωής στον Τάσο Ευάγγελου. Ο άγριος τσακωμός με τον Άντη Χατζηκωστή και η σχέση του με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη - Τα 9000£ μεροκάματο στο «Που πάμε» και τα δανεικά - Η εξορία του πατέρα του και η φυλάκιση της μητέρας του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο καταξιωμένος παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» μίλησε για τα πάμπτωχα παιδικά του χρόνια, για τον πατέρα του που βρισκόταν σε εξορία, την μητέρα του που βρισκόταν στη φυλακή και την θυρωρό της πολυκατοικίας που ζούσε, που τον μεγάλωσε.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν η απόλυτη φτώχια…Μέναμε σε ένα ημιυπόγειο στην Καλλιθέα». Ωστόσο όπως υπογράμμισε «ταυτόχρονα ήταν και ωραία χρόνια».

«Επειδή και οι δικοί μου γονείς..δεν το έχω ξανά πει αυτό, ο ένας ήταν εξορία ο άλλος φυλακή Οι γονείς μου ήταν εξορία η άλλη φυλακή… Με μεγάλωνε η θυρωρός…η Σπυριδούλα»

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις σπουδές του και την κάθοδο του στην Κύπρο, για τον άγριο τσακωμό του με τον 'Αντη Χατζηκωστή που τον έδιωξε από το σταθμό Sigma κακήν κακώς και την επιστροφή του στο κανάλι μετά από χρόνια.

Δεν δίστασε να πει μεγάλο ευχαριστώ στον 'Άντη Χατζηκωστή αφού είναι αυτός που πλήρωσε όλα τα έξοδα για να επιστρέψει στην Κύπρο, μετά από το ταξίδι του στην Αμερική που τον άφησε τα ταπί.

Αποκάλυψε ότι η σχέση του με τα χρήματα ήταν πάντα πάρα πολύ κακή, μάλιστα έπερνε μεροκάματο 9000£ τον μήνα, την εποχή που έκανε την εκπομπή «Που πάμε» - την οποία παρεπιπτόντως έχει μετανιώσει που έκανε στο πέρασμα του χρόνου - και από την άλλη με διάφορες σπατάλες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, δεν άφησε στην άκρη ούτε ευρώ.

«Εγώ σε καλά μεροκάματα την εποχή του «Που Πάμε» και δεν μου έμενε μια, που τότε έπαιρνα τέσσερα μεροκάματα μαζί,  ήταν καλές εποχές.» «χοντρά λεφτά…κι όμως υπήρχε διάστημα που ζούσα με δανεικά».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Χρύσανθο Τσουρούλλη αποκαλύπτοντας την σχέση τους:

«Ο Χρύσανθος με πήρε και μου είπε “Θέλω να αναλάβεις το πρωινό”. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τον Τσουρούλλη, να σκέφτεται όπως θέλει, να έχει ότι σχέση θέλει. Εγώ με τον Χρύσανθο έχω καθαρά επαγγελματική (σχέση), δεν κάνουμε παρέα. Εξάλλου είμαστε διαφορετικοί κόσμοι, όσον αφορά στο lifestyle μας. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με τον Χρύσανθο, αλλά δεν ξεχνάω ότι με πήρε, μου ανέθεσε αυτό το καθήκον με στήριξε, με στηρίζει και νομίζω τον βγάζω ασπροπρόσωπο».

Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη του Ανδρέα Δημητροπούλου:

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»