Τρέλανε τον Κουτσόπουλο για την φωτογράφιση χωρίς ρούχα που του ζητήθηκε

 

 

Ο Πάτρικ κατάγεται από την Σλοβακία αλλά τα τελευταία 16 χρόνια ζει στην Κύπρο - Όλες οι Audition του 5ου επεισοδίου του #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επεισόδιο (24-1) παρακολουθήσαμε τις φανταστικές προσπάθειες των διαγωνιζόμενων, που προσπάθησαν να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ και τα τελευταί χρόνια, το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.  

Τα highlights:

Ο Πάτρικ κατάγεται από την Σλοβακία αλλά τα τελευταία 16 χρόνια ζει στην Κύπρο. Ο πατέρας του είναι μισός Tσέχος και μισός Kολομβιανός.

Στην Κύπρο θεωρεί ότι είναι ξένος και η σχέση του με την μαγειρική είναι οικιακή. Εργάζεται ως υδραυλικός.

Γεννήθηκε στη Γερμανία, μετακόμισε στην Σλοβακία και 14 χρόνων στην Κύπρο.

Δυστυχώς ο χρόνος δεν του έφτασε, με αποτέλεσμα να μην έχει πιάτο να δείξει στους κριτές. Οι τρεις κριτές του έδωσαν την ευκαιρία να στήσει το πιάτο του να το δοκιμάσουν εκτός χρόνου και απογοητευμένος αποχώρησε από τις οντισιόν

 

 

Στο επεισόδιο (24-1) γνωρίσαμε την Tατιάνα, 53 ετών, μια διαγωνιζόμενη με καταγωγή από την Ασία, που κατάφερε να κερδίσει τους κριτές, όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και με την φανταστική ενέργειά της.

Στο εισαγωγικό βίντεο η γλυκύτατη Τατιάνα δήλωσε πως είναι 53 χρονών, γεγονός που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση από την εμφάνισή της. Την απάντησή της δεν την περίμενε κανείς από την παραγωγή κι οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή για το πως τα καταφέρνει να διατηρεί αυτή τη νεανική εμφάνιση. Η ίδια με χαρά αποκάλυψε τα μυστικά της: «Πρώτον, δεν είμαι ποτέ αγχωμένη, τόσο για το παρόν, όσο και το μέλλον. Είμαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή, δεύτερον είναι το ελαιόλαδο και τρίτον κάνω γυμναστική».

Η ίδια επέλεξε να μαγειρέψει ένα ιδιαίτερο πιάτο και εντυπωσίασε και τους τρεις κριτές, οι οποίοι στο τέλος της έδωσαν και συγχαρητήρια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, το πιάτο της αποτελούνταν από τηγανητό ρύζι, κοτόπουλο και λαχανικά. Η Τατιάνα είπε ότι είναι ενθουασιασμένη που βρισκόταν εκεί, μιας και ήταν όνειρό της να λάβει μέρος στο MasterChef. Μάλιστα, ανέφερε ότι πριν από δέκα χρόνια, η κόρη της ήταν στο MasterChef Junior, όπου είχε φτάσει και μέχρι την τελική 20αδα του διαγωνισμού.

Μόλις της ανακοίνωσαν ότι θα περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και θα προχωρήσει στο Bootcamp, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της, ρωτώντας την ίδια στιγμή τους κριτές: «Μπορώ να πηδήξω;», με εκείνους να της απαντούν πως ναι. Η Τατιάνα ξεκίνησε να χαροπηδάει από την χαρά της και δήλωσε ευτυχισμένη για αυτήν την ευκαιρία που της δίνεται.

 

 

Ο Αλέξανδρος επέλεξε να μαγειρέψει λαχανικά με σόγια, σουσάμι και μέλι και έβαλε τα δυνατά του, για να κερδίσει τους κριτές, από τους οποίους ζητούσε και τα τρία ναι, ώστε να μπορέσει να περάσει και στην επόμενη φάση.

Όταν οι κριτές τον ρώτησαν τι κάνει στην καθημερινή του ζωή και πως βιοπορίζεται, ο... απάντησε ότι έχει δουλέψει ως οδηγός, σιδεράς, χορευτής, ζωγράφος, σχεδιαστής, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τον χώρο του μόντελινγκ. Υποστήριξε ότι έκανε πολλά πράγματα στη ζωή του, αν και είναι πολύ νέος, στα 35 του, γιατί ήθελε να δοκιμάσει πολλούς τομείς, για να δει τι είναι αυτό που πραγματικά του αρέσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε, δοκίμασε πολλά, για να μην μεγαλώσει και πει ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε και τότε ίσως θα το μετάνιωνε.

Ο... μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά σίγουρα έφτιαξε την διάθεση των κριτών, οι οποίοι και του είπαν τα καλύτερα λόγια, για τον χαρακτήρα του.

 
 

Όλες οι Audition του 5ου επεισοδίου:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική