Απαρηγόρητο το twitter με τον θάνατο του Πετρή στο «Σασμό»

 

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο σαν αρχαία τραγωδία - Μαύρο φινάλε για τον Πετρή ο οποίος έπεσε νεκρός από τον Αστέρη, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ποιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης εντόπισε τον Πέτρο με τον οποίο άρχισε να λογομαχεί, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και λέει διαρκώς ψέματα.

Αμέσως, Πέτρος ζήτησε από τη Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης έβγαλε και το δικό του όπλο και ρίχνει στον αέρα. Η σφαίρα του Αστέρη χτύπησε στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίστηκε και βρήκε κατάκαρδα τον Πέτρο. Νεκρός ο Πετρής.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

 
Δείτε το συγκλονιστικό επεισόδιο ΕΔΩ
 
 

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Twitter και η πρώτη φωτογραφία από την κηδεία του Πετρή.

Σε αυτή βλέπουμε ένα λευκό φέρετρο που έχει πάνω του τη φωτογραφία του Πετρή, αλλά και τη λύρα του.

 

 

 

Ο Αστέρης είναι σοκαρισμένος από όσα έγιναν. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως άθελά του σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγαπάει και αποφασίζει να εξαφανιστεί.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της, ενώ η Καλλιόπη με τον Μαθιό προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Αντιλαμβάνονται πως οι Βρουλάκηδες θα βάλουν στο στόχαστρο τον Αστέρη και μεθοδεύουν τη φυγάδευσή του από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την Αστυνομία, η οποία τον ψάχνει παντού.

Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να βρεθεί στο πλευρό του Αστέρη, αλλά η προσπάθειά της να του δώσει ελαφρυντικά για το φονικό θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο, ο οποίος είναι καταρρακωμένος από τον θάνατο του Πετρή. Όσο οι μέρες περνούν, οι συγγενείς του Πετρή φτάνουν στο χωριό για την κηδεία του και η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν…

Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία!

Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση;

Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει;

 

Την ίδια στιγμή καταιγιστικά ήταν τα tweets για την δραματική εξέλιξη της σειράς. Η δολοφονία του Πετρή έχει σοκάρει τους πάντες και αρκετοί είναι οι χρήστες που κάνουν λόγο για μια τραγική απώλεια και για ένα τέλος που δεν του άξιξε. Δεν είναι και λίγοι βέβαια που υποστηρίζουν πως ο Πετρής προκάλεσε τον θάνατό από την στιγμή που έβγαλε πρώτος το όπλο.

 

 

 
 
 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»