H «Ελπίς» έφερε απόγνωση - Οι εγκλωβισμένοι στα χιόνια για ώρες celebrities

 

Φωτεινή Πετρογιάννη: Έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 11 ώρες - Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά της την ώρα που οδηγούσε - Άκης Παυλόπουλος: Απεγκλωβίστηκε μετά από 17 ώρες - Ράνια Κωστάκη: Εγκλωβισμένη για 16 ώρες - Χρίσλα Γεωργακοπούλου: 13 ώρες στη Λ. Μαραθώνος - «Χωρίς ρεύμα με -5» - Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για Σίσσυ Χρηστίδου και Ζενεβιέβ Μαζαρί - Bonus: Αθηνά Οικονομάκου: Αποκλείστηκε στο Παρίσι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Ελπίς» είναι πολλά με πολλούς ανθρώπους να παραμένουν εγκλωβισμένοι στους δρόμους και πολλούς άλλους να έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και η κριτής του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων και art director πέρασε με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά εγκλωβισμένη στο σπίτι τους – το χιόνι έξω από αυτό είχε καλύψει τα πάντα – και χωρίς ρεύμα. 

Όπως θα δεις και στο story που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram κοιμήθηκαν όλοι μαζί αγκαλιά στο πάτωμα δίπλα στο τζάκι.

«Χωρίς ρεύμα και έξω φως, χιόνι, και εμείς καλή καρδιά, κρασί και ιστορίες» έγραψε στην ανάρτησή της η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Η Ελένη Ράντου, το βράδυ της Δευτέρας 24/1 ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, αφού γνωστοποίησε ότι στο σπίτι της ήδη βρίσκονται για 4 ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ η πρόβλεψη για την αποκατάσταση θα ήταν σε αρκετές ώρες.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», ανέφερε η Ελένη Ράντου στο οργισμένο μήνυμά της.

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω twitter ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Βριλήσσια, όπου και ζει μόνιμα με τα παιδιά της.

«Χωρίς ρεύμα στα Βριλήσσια. Με -5. Με έναν 8χρονο & έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ…» έγραψε στο twitter η Σίσσυ Χρηστίδου για τα παράπονα που δέχεται από τους γιους της.

 

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω instagram μας έδωσε μια πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού της, χωρίς ρεύμα, υπό το φως των κεριών αλλά και το αναμμένο της τζάκι. 

 

Άγιο είχε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο ντοκουμέντο που την ώρα που οδηγεί να φτάσει στο σπίτι της και δέντρο έπεσε ακριβώς δίπλα της.

Η ίδια ανέφερε: «Τι μπορεί να σου συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη! Ειδικά κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες»!

Και πόσταρε και μία φωτογραφία γράφοντας: «Πτώση δέντρου μπροστά μου. Άγιο έχω»!

Η Κέλλυ Κελεκίδου μπορεί να ταλαιπωρήθηκε, αλλά έφτασε στο σπίτι της.

Να αναφέρουμε ότι μεγάλα είναι τα προβλήματα από τις πτώσεις δέντρων και των διακοπών ηλεκτροδότησης στις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Αρκετά είναι τα οχήματα που έχουν εγκλωβιστεί στα χιόνια, ενώ αρκετά δεν μπορούν να μετακινηθούν γιατί έχουν καταπλακωθεί από δέντρα που έπεσαν λόγω της χιονόπτωσης.

 

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για σχεδόν 11 ώρες είναι και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μετά από τόσες ώρες εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στο στούντιο του καναλιού.

«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη

 

  

  

 

 

   

  

 

  

  

 

Ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος βρέθηκε για ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό μαζί με εκατοντάδες άλλους οδηγούς.

«Δεν προχωράει, δε μπορούμε να προχωρήσουμε. Προχωράμε μέτρο-μέτρο και σταματάμε. Υπάρχει μία φωτεινή επιγραφή που λέει ότι μπροστά μας -δεν ξέρω σε ποιο σημείο- γίνεται ρίψη άλατος. Την τελευταία 1,5 ώρα έχω διανύσει μία απόσταση 200-300-500 μέτρων. Θα σου πω ειλικρινά, αν κάποιος εξ’ ημών νιώσει δυσφορία δεν έχει τι να κάνει. Είναι 100άδες οδηγοί, ΙΧ, βαρέα οχήματα γύρω μου. Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα. Όπου κι αν πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω και να τους πω “βοηθήστε μας πριν πέσει το σκοτάδι”, δεν έχουν να μας δώσουν μία συγκεκριμένη απάντηση» είπε ο Άκης Παυλόπουλος, φανερά αγανακτισμένος.

«Ειλικρινά εδώ φτάνουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους δρόμους της Ελλάδας. Αν αυτός δεν είναι ο ασφαλέστερος να περάσει κανείς, τότε ποιος είναι;» συνέχισε ο Άκης Παυλόπουλος.

 

 

 

Έπειτα από 16 ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την Αττική Οδό η Ράνια Κωστάκη. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ τόσο για τη δική της εμπειρία, όσο και για την απίστευτη ταλαιπωρία των άλλων οδηγών που ήταν εγκλωβισμένοι.

Η Ράνια Κωστάκη δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα του ΣΚΑΙ πως «εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας έβγαλαν πάνω από τη γέφυρα».

 

  

  

   

 

  

 

Απίστευτες εικόνες στην Αττική Οδό, με χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους στον χιονιά, προκειμένου να απεγκλωβιστούν. Aνάμεσά τους και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, όπως ανέφερε έκανε πέντε ώρες προκειμένου να βγει έξω από την Αττική Οδό, επιστρέφοντας από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην οποία το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα» μπήκε στο αμάξι της – το οποίο είχε καλυφθεί από τα χιόνια – με σκοπό να επιστρέψει σπίτι της στην Κηφισιά.

Ωστόσο, δυστυχώς η παρουσιάστρια του Alpha δεν μπορούσε να πάει… πουθενά, αναφέροντας με παράπονο στα Instagram Stories της: «Εδώ θα μείνω; Δεν έχω που να πάω!».

Τότε ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Πηγή Δεβετζή πήγαν μέχρι τα στούντιο του Alpha και… έσωσαν την Κατερίνα Καινούργιου, παίρνοντας την μαζί τους!

Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να επιστρέψει σώα και αβλαβής στο σπίτι της.

 

Το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, καθώς η εκπομπή της, δεν θα βγει στον αέρα, λόγω της κακοκαιρίας.

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν από τους τυχερούς γιατί εχθές έφυγα απευθείας, ήρθαν και με πήραν και πήγα νότια. Όλοι οι συνεργάτες μου όμως, εγκλωβίστηκαν, όχι μόνο στην Αττική Οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους. Επικοινωνούσαμε συνέχεια με όλα τα παιδιά το καλό είναι ότι φτάσανε όλοι με ασφάλεια σπίτι τους».

«Εγώ ήρθα στο Νίκο Κοκλώνη να μείνω. Εγώ όμως μένω στην Κηφισιά αλλά εκεί δεν ήταν εφικτό να πάω γιατί έχει πάρα πολύ χιόνι», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Katerina», Χρίσλα Γεωργακοπούλου, μιλά στον Alpha για τον γολγοθά που βίωσε μέχρι να φτάσει στο σπίτι της, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» . 

«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν τουλάχιστον έξι ώρες κολλημένοι στο ίδιο σημείο. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει κανένας, δεν υπήρχε κανείς για να ενδιαφερθεί, δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε αστυνομία, ούτε εκχιονιστικά, ούτε τροχαία, απολύτως τίποτα στο δρόμο. Είχαμε φτάσει σε σημείο απελπισίας.

Δεν υπήρχε απολύτως κανένας. Η χιονόπτωση ήταν τόσο σφοδρή που δεν βλέπαμε τίποτα, ήμασταν τέσσερις άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο και προσπαθούσε να δούμε τι θα γίνει. Κανένας δεν σήκωνε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή άρχισαν να περνάνε κάποια αυτοκίνητα. Το χιόνι έφτανε μέχρι το γόνατο. Από τις 11 το βράδυ έφτασα στο σπίτι στις 3 τα ξημερώματα. Για 13 ώρες ήμασταν εγκλωβισμένοι», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Στο Παρίσι βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναψυχή.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η Αθηνά Οικονομάκου θα αναβάλει την επιστροφή της στην Αθήνα, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική, ακυρώθηκε η πτήση της.

Το ατυχές γεγονός αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, δημοσιεύοντας στα Instagram Stories της το μήνυμα που της απέστειλε η αεροπορική εταιρεία, όσον αφορά στην αυριανή πτήση της. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της