Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έξω φρενών ο Περρής με τον Πατούλη: «Την ουρά στα σκέλια και άντε γεια»

  25/01/2022 12:45
Έξω φρενών ο Περρής με τον Πατούλη:  «Την ουρά στα σκέλια και άντε γεια»

Έξω φρενών ο Περρής με τον Πατούλη: «Την ουρά στα σκέλια και άντε γεια»

  25/01/2022 12:45

 Kαμία ελληνική ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα μεταδοθεί σήμερα - Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η «Ελπίς» που έπληξε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα την Αττική καθιστώντας αδύνατες τις μετακινήσεις των πολιτών, ανάγκασε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους. Έτσι λοιπόν, καμία ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα μεταδοθεί σήμερα μιας και η ενημέρωση αλλά και η ασφάλεια των εργαζομένων έχουν προτεραιότητα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωστόσο, Γιώργος Λιάγκας, Βαγγέλης Περρής και Τάσος Τεργιάκης συμμετείχαν σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη να συντονίζει την κατάσταση από το σπίτι του ενώ πλέον συνεχίζουν οι τρεις τους να ενημερώνουν το κοινό.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε κάποια στιγμή μέσω skype και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να μιλήσει για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία. Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος έμεινε εγκλωβισμένος χθες για αρκετές ώρες στην Αττική Οδό, δεν άντεξε και ξέσπασε άγρια κατά του Γιώργου Πατούλη.

«Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης. Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».

Λίγο μετά, ο Βαγγέλης Περρής δεν άντεξε και ξέσπασε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσων υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε». Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή να προχωρά σε νέα έκρηξη:

«Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας