Καταπέλτης κατά του Χρήστου Λούλη, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

 

 

«Δηλώνεις απίστευτες ανοησίες, πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά, άμα κάψεις φλάντζα δε σε σώζει τίποτα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχουν προκαλέσει στον χώρο των ηθοποιών οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη στις οποίες μεταξύ άλλων “απαξίωνε” με έναν τρόπο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και εξηγούσε πως δεν γράφεται σε αυτό γιατί απλά… βαριέται.   

 Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ βλέποντας αυτές τις δηλώσεις, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον Χρήστο Λούλη μέσω ενός κειμένου που έγραψε και έδωσε στον Σπύρο Μπιμπίλα να το κοινοποιήσει μιας και ο ίδιος δεν διαθέτει social media.

«Αυτό το κείμενο κριτικής στάλθηκε από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, έναν αγωνιστή του θεάτρου. Λυπάμαι που άστοχες δηλώσεις οδηγούν σε τέτοιες σκληρές αντιδράσεις» τόνισε ο κ. Μπιμπίλας.

Αγαπητε κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιών και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο. Εκεί που είσαι ήμουν, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση.

Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες, πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά. Για πάρ’ το ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς.

Όσο για τον πρόεδρο του, τον Σπύρο Μπιμπιλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή. Κανεις δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Ένας απλός συνάδελφος (αν με δέχεσαι), Αλμπερτο Εσκενάζυ.

 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξέφρασε την ενόχλησή του για όσα είπε ο ηθοποιός.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με τη δήλωσή του, είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι. Όταν ένα Σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς και τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε, είναι άσχημο να ακούγονται αυτά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Χρήστος είπε ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε όμως, να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα, δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης».

Ακόμα τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Xρήστος Λούλης κάνει κάποια άστοχη δήλωση. «Δεν επιτρέπεται να κάνει συνεχώς άστοχες δηλώσεις. Άστοχη η δήλωση για τη Μακρυπούλια, άστοχη για τον Σεφερλή, τώρα για το ΣΕΗ... Είναι και άστοχη και άκρως προσβλητική. Θα τον παρακαλούσα να έρθει να γραφτεί και όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε», είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν