Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη: «Μεγάλη καταιγίδα ήρθε… Όλο κλαίω»

 

 

Στο πλευρό της μητέρας του ο Νίκος Μπάρκουλης «Μην φοβάσαι μαμά. Θα το ξεπεράσουμε. Καλά Χριστούγεννα είπαμε;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Μπάρκουλη. Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την υγεία της.

Η Μαίρη Μπάρκουλη γνωστοποίησε τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media.

Βγάζοντας μια selfie φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου η Μαίρη Μπάρκουλη έγραψε στο instagram: «Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο… Μεγάλη καταιγίδα ήρθε… Στείλτε αγάπη γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω. Σας Αγαπώ».

 

 

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά προκειμένου να πάνε γρήγορα όλα καλά με την υγεία της και να επιστρέψει στο σπίτι της δίπλα στον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη.

Πάντα δίπλα της και ο γιος της, Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος την επισκέφτηκε στο Ιπποκράτειο βγάζοντας μαζί τη νέα τους φωτογραφία.

«Μην φοβάσαι μαμά. Θα το ξεπεράσουμε. Καλά Χριστούγεννα είπαμε;» έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης στο instagram. 

Στο «Πρωινό» μίλησε η Άννα Φόνσου για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Μπάρκουλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μαίρη έκανε μία εξέταση και επειδή αυτόν τον καιρό αισθανόταν κάτι ταχυπαλμίες, της είπαν ότι είναι βουλωμένες οι δύο αρτηρίες και γι’ αυτό θα κάνει στεντ στο Ιπποκράτειο. Οι γιατροί είναι πολύ καλοί και όλοι γνωστοί μας και θα την κάνουν καλά».

«Από το πρωί ταλαιπωρούμαστε, είναι φοβερό. Η Μαίρη Μπάρκουλη φοβόταν μήπως σπάσουν οι αρτηρίες, τώρα είναι σε καλά χέρια» κατέληξε η Άννα Φόνσου.

 

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαίρη Μπάρκουλη, το πρωί της Τετάρτης, από το νοσοκομείο όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες. Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν εσπευσμένα σε αυτή τη νοσηλεία.

Ειδικότερα, η Μαίρη Μπάρκουλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και γω. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά».

«Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες» συμπλήρωσε η κα. Μπάρκουλη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Μου είπαν, «σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει»! Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία και αν μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου… Έχασα την αρχή και το τέλος μου…».

«Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω. Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο» κατέληξε η Μαίρη Μπάρκουλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»