Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Όταν σε μια παράσταση παίρνεις 200€ το μήνα, θα πας και στο #SurvivorGR»

  08/12/2021 12:48
«Όταν σε μια παράσταση παίρνεις 200€ το μήνα, θα πας και στο #SurvivorGR»

«Όταν σε μια παράσταση παίρνεις 200€ το μήνα, θα πας και στο #SurvivorGR»

  08/12/2021 12:48

«Πρεπει να βγάλεις το ψωμί σου, να ζήσεις, να πληρώσεις το νοίκι σου...» Τι δήλωσε ο Μαρίνος Κόνσολος για δική του συμμετοχή στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Μαρίνος κόνσολος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μιρέλλας Κουρέντη από τις παραστάσεις τους για να πάνε στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ντόρος των αποχωρήσεων του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μύριελλας Κουρέντη από τις παραστάσεις τους για να μπουν στο #SurvivorGR «Ενημέρωσα όμως εγκαίρως» – Οι αντιδράσεις των συνεργατών του «Λυπάμαι πολύ. Για κανέναν λόγο δε μπορείς να εγκαταλείπεις μια παράσταση. Δε μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι…»

«Είναι πολύ περίεργη η εποχή, πολύ περίεργες οι καταστάσεις που ζούμε τώρα. Προφανώς το οικονομικό παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο σε μια επιλογή είτε δουλειάς, είτε κάτι για να σε απασχολήσει για να βγάλεις το ψωμί σου.

Και ακριβώς γιατί είναι μια περίεργη εποχή, ακριβώς γιατί πολύς κόσμος είναι ηθοποιοί από το πουθενά, ξαφνικά έχουνε πέσει και οι μισθοί. 

Αν ένας ηθοποιός σε μια παράσταση παίρνει 200 € το μήνα, αν έρθει κάποιος άλλος με τα λεφτά που ακούγονται ότι δίνονται σε ριάλιτι, είναι και πως το αντιλαμβάνεσαι και σε τι φάση είσαι αυτή την περίοδο, αν έχεις λεφτά, αν δεν έχεις. αν θέλεις κάτι για να ζήσεις να πληρώσεις το νοίκι σου...

Αν είχα δώσει τα χέρια μου και ξεκινούσα πρόβες, δεν υπήρχε περίπτωση να κρεμάσω μία παράταση, ούτε να εκθέσω συναδέλφους. Αν είχα δώσει όμως τα χέρια και δεν είχαν τηρηθεί σημαντικοί όροι που είχαμε συμφωνήσει, τότε δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδρούσα.

Με έχουν προσεγγίσει για ριάλιτι επιβίωσης, τις προηγούμενες χρονιές, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε σε τέτοιο παιχνίδι, παρόλο που ήταν δελεαστικό το ποσό που θέλησαν να μου δώσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας