Οι 4 φιναλίστ του #GNTMgr και η συγκινητική αποχώρηση!

 

H τελική 4άδα του διαγωνισμού, οι παίκτες που ενθουσίασαν και τα απανωτά casting!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το επεισόδιο του #GNTMgr (7-12) αποτέλεσε τον προημιτελικό του διαγωνισμού μόδας και τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους, για μια θέση στην επόμενη φάση.

Το Greece's Next top Model πλησιάζει προς το τέλος του, καθώς ο τελικός είναι πλέον γεγονός, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για το ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι και αυτό το σημείο.

Από τα πρώτα λεπτά του σημερινού επεισοδίου (7-12) είδαμε πολλές εκπλήξεις να συμβαίνουν, με εκπροσώπους από τέσσερα από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων της Ελλάδας να εισβάλλουν στη βίλα του GNTM και να γνωρίζουν τους καλύτερους πέντε του διαγωνισμού.

Τα απαιτητικά casting και ο ενθουσιασμός των μοντέλων

Η εκπρόσωπος του πρακτορείου VN Models μίλησε στα παιδιά για την ισορροπία μεταξύ του χαρακτήρα τους και της εικόνας της, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι στη δουλειά και την καθημερινότητα ενός μοντέλου. Η ίδια επέλεξε να γνωρίσει πιο προσωπικά την Όλγα Ντάλλα και τον Αγγαίο Ποθητό, καθώς ήταν και εκείνοι που την ενθουσίασαν περισσότερο. Για την Όλγα είπε ότι σίγουρα έχει μέλλον στη μόδα, καθώς έχει καταφέρει να ποζάρει πλέον σωστά και να αναδεικνύεται μέσα σε οτιδήποτε της ζητηθεί, καθώς και ότι την θεωρεί περισσότερο commercial μοντέλο. Ο Αγγαίος, με τη σειρά του δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι του εξωτερικού και ότι αυτό είναι το όνειρό του, με εκείνη να συμφωνεί μαζί του στο ότι έχει σίγουρα να δώσει πολλά στον χώρο.

Το πρακτορείο που ακολούθησε ήταν το Ace, με τον booker να μιλάει στα μοντέλα και για το digital κομμάτι και το πόσο σημαντικό είναι το content τους στα social media, για να κλείνουν συγκεκριμένες δουλειές. Ο ίδιος επέλεξε να δει τον Αγγαίο, την Ειρήνη Λεμπέση, αλλά και την Όλγα, για ένα κανονικό casting, αφού θέλησε να δει το book τους, να σχολιάσουν μαζί τις φωτογραφίες τους και να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Ρώτησε την Ειρήνη αν θα ήταν διατεθειμένη να αλλάξει τα μαλλιά της για το modeling και το πόσο εύκολο θα της ήταν, δεδομένου ότι στη διαδικασία του makeover είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Επιπρόθετα, ζήτησε να δει την Όλγα με μαγιό, γιατι πίστευε στο αθλητικό κορμί και την πασαρέλα της, ενώ στον Αγγαίο ζήτησε κάποιες πόζες.

Στη συνέχεια, είδαμε το πρακτορείο D, η εκπρόσωπος του οποίου τόνισε στα παιδιά το κομμάτι του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο γραφείο δουλεύει πολύ περισσότερο με το εξωτερικό, καθώς δίνει το απόλυτο support στα μοντέλα, που θέλουν να πετύχουν και να αποκτήσουν διεθνείς διακρίσεις. Η εκπρόσωπος θέλησε να γνωρίσει την Κυβέλη, με την οποία είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα όνειρά της στο modeling. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου της είπε ότι επιθυμεί να φτάσει πολύ μακριά και ότι αν σπουδάσει κάτι στο μέλλον, θα θέλει να είναι κάτι σχετικό με τη μόδα.

Το πρακτορείο The Legion ήταν εκείνο που πέρασε τελευταίο από τη βίλα του #GNTMgr, με τον εκπρόσωπο του να ξεχωρίζει την Κυβέλη και την Ειρήνη Λεμπέση. Οι δυο τους τον καταενθουσίασαν και πέρασαν από casting, με ερωτήσεις που αφορούσαν τα επόμενα σχέδιά τους στον χώρο. Η Κυβέλη μίλησε για φωτογραφίσεις και μεγάλες συνεργασίες, ενώ η Ειρήνη για τον συνδυασμό των σπουδών της, παράλληλα με το μόντελινγκ.

O Κωνσταντίνος Τσαγκάρης ήταν εκείνος που απογοητεύτηκε εξ αρχής επειδή δεν τον επέλεξαν για casting, αλλά δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει για να τα καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη καριέρα.

 

Tο ιδιαίτερο concept, το ταξίδι στο κάστρο και η ατμοσφαιρική φωτογράφιση!

H τελική πεντάδα του φετινού #GNTMgr απαρτίζεται από την Ειρήνη Λεμπέση, τον Αγγαίο Ποθητό, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη.

Το επεισόδιο αποτέλεσε τον προημιτελικό του φετινού διαγωνισμού, με τα μοντέλα να έχουν ριχτεί στη μάχη για τον επερχόμενο τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του μεγαλύτερου show μόδας.

Οι εντάσεις δεν είναι πλέον χαρακτηριστικές στο σπίτι του GNTM, αφού πλέον τα πάντα κινούνται σε πιο προσωπικό επίπεδο και οι αντιπαραθέσεις έχουν κοπάσει. Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί, αλλά τα μοντέλα έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία και ότι τα πάντα κρίνονται στην λεπτομέρεια, που είναι και εκείνη που έφερε και την αποχώρηση και την συνέχεια στον ημιτελικό του Greece's Next top Model.

Το ταξίδι στη Μάνη και το απαιτητικό concept της δοκιμασίας αποχώρησης

Μετά από τα απανωτά casting που πέρασαν οι διαγωνιζόμενοι με τέσσερα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της χώρας, ήρθε η σειρά της φωτογράφισης, η οποία ήταν φαντασμαγορική. Οι διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν μέχρι τη Μάνη, αφού η δοκιμασία έλαβε χώρα σε ένα κάστρο.

 

Το concept ήταν, για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ η Ζενεβιέβ, με τον Γιώργο Καράβα και την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, τόνισαν ότι κανένας από τους παίκτες δεν θα έχει καθοδήγηση από εκείνους, καθώς επίσης και το ότι δεν ισχύουν τα disadvantage.

Πρόκειται για μια GNTM δοκιμασία που είχε κίνηση και χωριζόταν σε δυο φάσεις: η μια έπρεπε να είναι εκτός του κάστρου και η επόμενη ακριβώς μέσα στο κάστρο, ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να φορέσουν και μια κορόνα. Οι παίκτες είχαν δυο tape για να καταφέρουν τις καλύτερες λήψεις, ενώ το συναίσθημα της απόλυτης κυριαρχίας ήταν το ζητούμενο. Ο Κωνσταντίνος είχε το advantage της καθοδήγησης και ο ίδιος διάλεξε τη Ζενεβιέβ, για να τον βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Το πάρτι έκπληξη της Όλγας και η συγκίνηση στο πλατό

Το κρίσιμο πλατό του #GNTMgr ξεκίνησε με τις φωτογραφίες της Όλγας, η οποία είχε γενέθλια και το δήλωσε on air. Εκείνη τη στιγμή, η παραγωγή της είχε ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη απευθείας από τη μητέρα της. Μια τούρτα εμφανίστηκε στο πλατό και στο πλαϊ μια φωτογραφία από την οικογένεια της Όλγας, κάτι το οποίο την συγκίνησε πολύ. Όλο το πλατό της τραγούδησε τα χρόνια πολλά, μέχρι εκείνη να σβήσει τα κεράκια της και να κάνει την ευχή, που θα ήθελε να πραγματοποιήσει.

Οι απορίες... της Κυβέλης... καλά κρατούν

Ακόμα και σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, είδαμε για ακόμα μια φορά την Κυβέλη να έχει ερωτήσεις για φωτογραφίες, η οποία φυσικά δεν δίστασε και να το εκφράσει. Αφορμή στάθηκε η εικόνα του Κωνσταντίνου, η οποία σύμφωνα με τους κριτές είχε υπηρετήσει το concept στο εκατό τα εκατό. Η Κυβέλη δεν κατάφερε μια λεπτομέρεια για το πως είχε στηθεί ο Κωνσταντίνος στη κάμερα και το αν είναι σωστό αυτό, σύμφωνα με το ζητούμενο. Όπως ήταν λογικό, οι αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών ήταν έντονες, αφού έχουν βαρεθεί να ακούν συνέχεια την Κυβέλη να ρωτάει τέτοιες λεπτομέρειες.

Όλες οι φωτογραφίες

 

Η top photo, που πέρασε πρώτη στον ημιτελικό και η αποχώρηση που προκάλεσε συγκίνηση

 
 
 
Η φωτογραφία που πέρασε πρώτη στον ημιτελικό του GNTM ήταν της Κυβέλης, η οποία είχε δυο συγκλονιστικές λήψεις και τα κατάφερε φανταστικά.
 

 

Ο Αγγαίος και η Ειρήνη είχαν τις δυο τελευταίες λήψεις, με τον Αγγαίο να αποχαιρετά τον διαγωνισμό σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Η Ζενεβιέβ του είπε χαρακτηριστικά ότι φεύγει νικητής και ότι τα κατάφερε εξαιρετικά.

 

Το 4 μάλλον δεν είναι ο τυχερός αριθμός του Αγγαίου καθώς αποχώρησε ένα βήμα πριν την 4άδα.

 

 

Τrailer 28ου επεισοδίου - Δευτέρα 13.12.2021

 

Ο 20χρομος, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε: «Μια πόρτα μόλις έκλεισε και ανοίγουν πολλές καινούριες. Μια ακραία εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε παρά πολλά πράγματα, μέσα από αυτή εξελίχθηκα τόσο ως άνθρωπος όσο και ως μοντέλο. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρώπους.

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κοουτς @yiorgoskaravas_official στους κριτές που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του gntm. Και όπως είπα μπορεί να τελείωσε το gntm εδώ αλλά για εμένα τώρα ξεκινάει το παιχνίδι;))».

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα Ελένη Φουρέιρα, έβαλε fuego στον Α’ Ημιτελικό της #Eurovision! Let the show begin!
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!