Η νύχτα του gay φιλιού στην Tv! «Άγριες Μέλισσες» Vs. «Η Τούρτα της Μαμάς»

 

Gay φιλί στις σειρές ΑΝΤ1 και ΕΡΤ – Παραλήρημα στα social media

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Τούρτα της Μαμάς» ήταν α ρκετή για να δει την απόλυτη αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι τηλεθεατές του σήριαλ που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας παρακολούθησαν το πρώτο γκέι φιλί της σειράς ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι ενσαρκώνουν ένα ανοιχτά ομόφυλο ζευγάρι που έχει την πλήρη αποδοχή της οικογένειάς του. 

Ο στρατιωτικός Πάρις είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη και στο τελευταίο επεισόδιο αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Εκεί οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

 

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», o σεναριογράφος της σειράς Δημήτρης Αποστόλου σχολίασε τον τρόπο που το κοινό δέχτηκε αυτό το γκέι φιλί λέγοντας πως αυτό θα έπρεπε να θεωρηθεί ως κάτι αυτονόητο και όχι να γίνει θέμα.

«Είναι δυσάρεστο ότι αυτό το πράγμα μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά, θα έπρεπε να είναι μια ιστορία που να μην αφορά κανένα φύλο, να είναι όλοι οι άνθρωποι όπως ακριβώς βγαίνει η ψυχούλα τους… Ζούμε σε δύσκολες εποχές όπου η αγάπη αντιμετωπίζεται γενικώς με μια δυσανεξία. 

Αυτή λοιπόν η δουλειά εν είχε σκοπό να δείξει καμία κορεκτίλα ούτε να κάνουμε κηρύγματα. Πριν πολλά χρόνια. είχα μια σκέψη ένα βράδυ. Σκεφτόμουν αν με χτυπήσει αυτοκίνητο τι θα έχω αφήσει να θυμούνται από εμένα. ΄’Ετσι αποφάσισα να λέω την αλήθεια εκεί που μπορώ, εκεί που την αντέχουν, εκεί που έχει λόγο να υπάρχει. Αυτό το ακολούθησα… 

Όταν τελείωσε το προχθεσινό επεισόδιο, με πήραν κάποιοι φίλοι που πιο πολύ μου συζητήσανε πως μας άφησε η ΕΡΤ να μιλάμε έτσι, όχι το φιλί, πως μιλάμε έτσι. Όταν πήγαμε την «Η Τούρτα της Μαμάς» στην ΕΡΤ ρωτάγαμε αν είναι σίγουροι ότι το θέλουν γιατί ήταν η ΕΡΤ, η κρατική τηλεόραση… Μας είπανε ελεύθερα να κάνουμε ότι θέλουμε… Θα έπρεπε αυτό το φιλί να ήταν αυτονόητο και όχι να γίνει θέμα» είπε ο Δημήτρης Αποστόλου.

 

Μπορεί να είμαστε εν έτη 2021, ωστόσο για πολλά χρόνια κάτι τέτοιο δεν ήταν αποδεκτό στην ελληνική τηλεόραση και ειδικότερα στην κρατική. Όμως οι καιροί αλλάζουν και χθες το βράδυ, η ΕΡΤ πρόβαλε ένα γκέι φιλί σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του καναλιού.

Δες τις αντιδράσεις στο Twitter:

 

 

 

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου στις «Άγριες Μέλισσες» το φιλί του Λευτέρη με τον Άρη απασχόλησε τους τηλεθεατές στο twitter.

Ο Λευτέρης δηλώνοντας αρχικά ερωτευμένος με τη Δρόσω, γνωρίζει παράλληλα τον έρωτα στο πρόσωπο του Άρη με τον οποίο προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Μετά την αποκάλυψη της Δρόσως για την κρυφή ζωή του Λευτέρη, οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολούθησαν ένα ακόμη φιλί ανάμεσα στους δύο ομοφυλόφιλους άνδρες.

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα για τον Λευτέρη, αφού ο πατέρας του, Ακύλας βρισκόταν πίσω του ακριβώς, παρακολουθώντας το φιλί των δύο αγοριών.

 

Φυσικά οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς θυμήθηκαν την σκηνή με το πρώτο φιλί, ενώ κάποιοι άλλοι εξέφρασαν το παράπονό τους για την ηλικιακή σήμανση στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Δες παρακάτω μερικά από τα σχόλια στο twitter μετά το φιλί του Άρη στον Λευτέρη….

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της