Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»

  08/12/2021 13:41
Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»

Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»

  08/12/2021 13:41

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε η Κόνι Μεταξά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιού, έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν υπάρχει φιλία ανάμεσά τους.    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Κόνι, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στη «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε ότι δεν αφορά κανέναν τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο τους.

Όπως είπε η Κόνι Μεταξά, πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό θέμα. Παραδέχτηκε ότι συναντήθηκαν και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν το Τάσος έφυγε και θεώρησε ότι έγιναν χειρότερα τα πράγματα είναι δικό του πρόβλημα. Βρεθήκαμε να μιλήσουμε ως δύο φίλοι που έχουν τσακωθεί». 

Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. Σαν κύριο αίτιο τους τέλους, δε, ο χορογράφος σκιαγράφησε την ζήλια από πλευράς της τραγουδίστριας.

«Η Κόνι είναι πάντα ουδέτερη. Όταν μιλάει η ζήλεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Κατάλαβα τον λόγο που δεν με ήθελε στη ζωή της. Για εμένα είναι γελοίος. Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό. Η ζήλεια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι πολύ κακό πράγμα. Δεν τη νιώθω για φίλη μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό σε απάντηση στα όσα είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινάνε με ένταση και καταλήγουν να τελειώνουν. Εγώ της έλεγα ότι κάποια μέρα δεν θα μιλάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας