Χατζηγεωργίου - Κουρεντή: Oι αποχωρήσεις από παραστάσεις για το #SurvivorGR

 

 

 

Ο ντόρος των αποχωρήσεων του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μύριελλας Κουρέντη από τις παραστάσεις τους για να μπουν στο #SurvivorGR «Ενημέρωσα όμως εγκαίρως» – Οι αντιδράσεις των συνεργατών του «Λυπάμαι πολύ. Για κανέναν λόγο δε μπορείς να εγκαταλείπεις μια παράσταση. Δε μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι…» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Mένια Κούκου λέγοντας πως ενημέρωσε εγκαίρως την παραγωγή και όλους του συντελεστές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Δυστυχώς απ΄οτι φαίνεται δε μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση «Σκρούτζ» κάτι που με πονάει πάρα πολύ. Εννοείται ότι υπήρξε αναστάτωση όταν το ανακοίνωσα, είναι δυνατόν να μην υπάρξει; Ενημέρωσα όμως εγκαίρως ώστε να μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση. Πάντα το κάνω αυτό σαν επαγγελματίας. Είναι η πρώτη βέβαια φορά που μου συμβαίνει αυτό, να ακυρώσω και να φύγω σχεδόν την τελευταία στιγμή. Υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Είπαμε ότι αυτές οι 20 μέρες που μεσολαβούν μέχρι την παράσταση είναι ένας αρκετός χρόνος ώστε να υπάρξει αντικατάσταση.  

Κανονικά θα έπρεπε οι πρόβες των ηθοποιών να πληρώνονται έστω και λίγο… Δε ξέρω αν θα κάνω Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο. Θα δούμε… Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Δε ξέρω αν θα ερωτευτώ μέσα στο παιχνίδι, αν πάω βέβαια. Αν φύγω θα δω τι θα πάρω μαζί μου. Πάντα στη ζωή μου ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος που αγαπάει και σέβεται πολύ. Από εκεί και πέρα δε με φοβίζει τι θα βγει προς τα έξω» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

 

Για το συγκεκριμένο περιστατικό μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος ανέφερε:

«Αυτό το φαινόμενο δείχνει την κρίση της ελληνικής κοινωνίας. Οι ηθοποιοί είμαστε ανηπεράσπιστοι χωρίς συνολικές συμβάσεις, εξαθλιωμένοι από τις αμοιβές και αναγκάζονται κάποιοι  ηθοποιοί να παρατάνε στη μέση παραστάσεις ή πρόβες για να πάνε στο εύκολο κέρδος. Λυπάμαι πολύ για τη νέα γενιά που έχει φτάσει στο σημείο να συμμετέχει σε ριάλιτι για να βγάλει μερικά λεφτά ή να αποκτήσει δημοσιότητα… Δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, έχουμε και υποχρεώσεις. Όταν έχεις πει ναι σε μια παράσταση, για κανέναν λόγο δε μπορείς να την εγκαταλείπεις. Εγώ σε μια τέτοια συνθήκη δε μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι…»

«Δε μπορώ να κρίνω κανέναν για τις επιλογές του όπως κανείς δε μπορεί να κρίνει και εμένα για τις δικές μου. Δε μπορώ να ξέρω τι λογαριασμούς μπορεί να έχει ή σε ποια δύσκολη θέση μπορεί να βρίσκεται. Είχε ενημερώσει αυτούς που έπρεπε και για δέκα μέρες, για το κενό που έχουμε, είναι αρκετές για την παραγωγή να τον αντικαταστήσουν» είπε από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Καρκάς.

 

«Νομίζω ότι αναγκάζονται οι ηθοποιοί και το κάνουν… Με είχε ενημερώσει ότι θα έφευγε στις αρχές του Γενάρη όταν όμως από την παραγωγή του Survivor του ζητήθηκε να φύγει με την πρώτη φουρνιά διαγωνιζόμενων εκεί δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά με ενημέρωσε» είπε ο σκηνοθέτης της παράστασης Αναστάσης Δεληγιάννης αποκαλύπτοντας πω ς οι αντικαταστάτες του Γιάννης Χατζηγεωργίου θα είναι δυο ο ένας είναι ο Βασίλης Παπαστάθης ενώ ο άλλος δεν έχει υπογράψει ακόμα.

 

Πώς σχολιάζουν οι συνεργάτες του Γιάννη Χατζηγεωργίου την απόφασή του να αποχωρήσει;

 

Σε ό,τι αφορά την Μύριελλα Κουρέντη και την δική της αποχωρήση από την παράσταση για το #SurvivorGr η αντικαταστάτρια βρέθηκε.

Δείτε όσα είπε ο σκηνοθέτης: «Η Μυριέλλα Κουρεντή ενημέρωσε 10 ημέρες πριν για το Survivor»

 

Με σύνδεση μέσω skype βγήκε σήμερα και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για όλο το χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τους ηθοποιούς που αφήνουν παραστάσεις για να πάνε στο Survivor. Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, που του έχει γίνει πρόταση από ριάλιτι για 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπε όχι.

«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Βρισκόμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα.

Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μια παράσταση για να πάνε σε ένα ριάλιτι. Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες