Λιάγκας: «Με στιγμάτισε. Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου. Δεν ξεπερνιέται ποτέ»

 

 

 
Η Σκορδά προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω»
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Χρήστος Πλαΐνης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου στο «Πρωινό», με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Η κουβέντα με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ξεκίνησε, όταν ο παρουσιαστής τόνισε πόσο τον έχει συγκινήσει η ιστορία του ηθοποιού που είχε εξομολογηθεί ότι ο χωρισμός των γονιών του στον στιγμάτισε.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ…

Κι εμένα με στιγμάτισε, όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Παρόλο που τώρα λέμε ότι το 50% των ζευγαριών χωρίζει, για τα παιδιά είναι ένα τεράστιο σοκ. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να μη σχολιάζει αρχικά τίποτα.»

Λίγο αργότερα όμως και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και ο Χρήστος Πλαΐνης συζητούσαν για τα τραύματα που τους άφησε ο χωρισμός, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο «Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί δεν είναι της παρούσης. Δεν είναι καθόλου! Το ζητούμενο για μένα είναι να υπάρχει αυτή η αγωνία από την πλευρά του γονιού».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια, που βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση, προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Κάβουρα: Έκανε πρόταση σε Λιάγκα και Σκορδά να φωτογραφηθούν ως ζευγάρι εσωρούχων – Πώς αντέδρασαν; Το πικάντικο δώρο στην Σκορδά: «Ήμουν στο τσακ να σου φέρω το άλλο με τις αλυσίδες»- Όσα είπε για την παράσταση με τον Παντελή Καναράκη από όπου αποχώρησε «Ήταν προσβολή το ποσό που μου πρότειναν και τρόπος που μου το είπαν» 

 

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Χρήστο Πλαΐνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ…

Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ο Χρήστος Πλαΐνης: «Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ». Και κάπως έτσι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν τον παρακάτω διάλογο:

Γιώργος: Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα.

Φαίη: Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή δεν μιλάω…

Γιώργος: Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνο εσείς αισθάνεστε.

Φαίη: Μίλησε κανείς;

Γιώργος: Λες θα αποχωρήσω, συγγνώμη τώρα…

Φαίη: Για άλλους λόγους που το άκουσαν όλοι. Αλλά δεν θα το συνεχίσω.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο