«Εγώ δεν θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα»

 

Αλίκη Κατσαβού: Η αλήθεια για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά και οι τελευταίες λέξεις που του είπε - «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ. Ο Κώστας Βουτσάς δε σκεφτόταν το θάνατο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι τη σύνταξη του και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ζωή της χωρίς τον μεγάλο κωμικό, οι σχέσεις της με τις κόρες του αλλά και η παρενόχληση που δέχτηκε σε οντισιόν

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον Κώστα Βουτσά, τον γιο τους αλλά και τις σχέσεις της με τις κόρες του αγαπημένου ηθοποιού.

«Το γραφείο του Κώστα έχει γίνει πλέον το γραφείο του Φοίβου. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να επανεκκινήσω τη Θεατρομάθεια. Έχω φτιάξει μια παράσταση για τα παιδιά με θέμα το διάστημα. Αν δεν είχα το θέατρο, την τέχνη και το παιδί μου, αυτή η διετία θα ήταν μια τραγωδία για εμένα», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

«Έχουμε καλή σχέση με τη Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη» είπε αναφερόμενη στο «Στούντιο 4» όπου μίλησαν μαζί.

«Μετά την απώλεια του Κώστα δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με τη Σάντρα. Υπήρχαν ταραχές συναισθηματικές, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις. Τη στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, και αυτό κάναμε και εμείς», περιέγραψε.

Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ξεκαθάρισε ότι:

«Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ. Ο Κώστας δεν σκεφτόταν το θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας, και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι τη σύνταξη του Κώστα και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δεν θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα».

«Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί. Από τον Κώστα θυμάμαι τα γέλια μας. Κάθε πρωί ήταν μια νέα περιπέτεια, ήταν ένα χαρούμενο λούνα παρκ», θυμήθηκε η Αλίκη Κατσαβού.

«Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”», είπε περιγράφοντας τις τελευταίες του μέρες.

«Τον έχω δει στον ύπνο μου. Ενώ δεν πιστεύω στα μεταφυσικά, συνέβησαν πράγματα, όπως πουλάκια που μπήκαν στο σπίτι, και λουλούδια που κολλούσαν στο τζάμι του αυτοκινήτου», συνέχισε.

«Οι ειδικοί μου είπαν να μιλήσω ξεκάθαρα στο Φοίβο για αυτό που συνέβη, αλλά μου φάνηκε άγριο. Το δύσκολο με τα παιδιά είναι ότι δεν καταλαβαίνουν το τετελεσμένο του θανάτου. Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει τον μπαμπά του σε ταινίες. Υπήρξε ένα κοριτσάκι που στις κούνιες ρώτησε το Φοίβο αν πέθανε ο μπαμπάς του. Σοκαρίστηκα. Ο Φοίβος απάντησε “ο μπαμπάς μου ήταν σπουδαίος”», είπε ακόμα.

Κλείνοντας, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία από κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου. 

«Μου έτυχαν πράγματα στο θέατρο, είμαι περήφανη που έγινε όλο αυτό και μπορούμε να μιλάμε με άλλη δύναμη οι γυναίκες. Είχα πάει σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε να κάνω γυμνό δοκιμαστικό, πριν καν δουν αν “τα λέω”. Σηκώθηκα και έφυγα, και γλίτωσα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα