Ο Γιάννης Βασιλείου ξεκαθάρισε για τον βιασμό, την εξέλιξη & τις δηλωσεις του

 

 

«Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού… Τι να έκανα;» Ο Γιάννης Βασιλείου έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του, σχετικά με τον βιασμό που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, που δεν αντέδρασε και που δεν μετάνιωσε που δεν μίλησε, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Παράλληλα μίλησε και για την σχέση που έχει με τον γιό του Γιώργο Αλκαίο.
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις στις οποίες αποκάλυψε ότι έγινε μάρτυρας ενός βιασμού και δεν μίλησε χωρίς να μετανιώνει γι’ αυτό θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε αλλά και να αποκαταστήσει την αλήθεια για τη σχέση με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου: «Tο αφεντικό τη βίαζε, δεν ήταν δικό μου θέμα, θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο, είναι... νύχτα» «Δε μετάνιωσα που δε σταμάτησα το βιασμό της κοπέλας από το αφεντικό μας»

 

«Ναι, να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει μια συνέχεια, όταν το είδα αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια μου, μετά με απείλησαν. Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού… Τι να έκανα; Μου είπαν να μην πω τίποτα γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου. Τι να έκανα; Ήταν βίντεο το χθεσινό, δεν είχε συνέχεια, ήταν κομμένο. Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου. Έγινε πριν 40 χρόνια.

Και η κοπέλα δε μίλησε γιατί φοβήθηκε, μου είπε ότι δε θα κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Τι να κάνω όταν απειλείται η ζωή μου. Δε ξαναδούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Και η ζωή της κοπέλας απειλήθηκε. Δεν έκανε καμία καταγγελία. Τι έπρεπε να κάνω εγώ; Είναι δυνατόν να γινόταν τώρα αυτό και να μην πάω στην αστυνομία;

Τότε δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κινητά, έγινε πριν 40 χρόνια αυτό. Είμαι καλλιτέχνης, δε με ρωτήσαν τι κάνω δισκογραφικά, ήταν όλο ένα θέμα για να προβάλλουν αυτά που θέλουν, δε με ρώτησαν τι κάνω επαγγελματικά, που τραγουδάω. Είναι δυνατόν να μην έχω καλή σχέση με τον γιο μου; Έχει μετακομίσει τόσα χρόνια στη Μήλο. Είναι δυνατόν να μην μιλάω με τον γιο μου; Εκμεταλλεύονται κάποια πράγματα για να κάνουν τηλεθέαση» είπε ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε σε έντονο ύφος.

«Η εκπομπή ήταν Σάββατο και εγώ ήμουν κουμπάρος σε ένα ζευγάρι. Την εκπομπή την είδα άλλη μέρα. Είναι ο γιος μου. Αγανάκτησα, θα βγαίνω να λέω μόνο για τα τραγούδια μου. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι τα ελληνικά μου είναι άσχημα. Δεν έχω πάει σε ελληνικό σχολείο. Πάλι μου κάνετε ερωτήσεις για να μάθετε για τον Γιώργο… Η ίδια καραμέλα συνέχεια ότι δε μιλάω με τον Γιώργο… Ζητάω συγγνώμη και γι΄αυτό που είπα για την κοπέλα γιατί δεν κατάλαβα την ερώτηση, τα ελληνικά μου δεν είναι καλά. Απειλήθηκε η ζωή μου, τα παιδιά μου, τι να κάνω; Πριν 40 χρόνια τα πράγματα στη νύχτα δεν ήταν καλά, με βούτηξαν οι μπράβοι στη πόρτα και μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με θάψουν. Αν γινόταν σήμερα αυτό αμέσως θα πήγαινα στην αστυνομία» πρόσθεσε ο Γιάννης Βασιλείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»