«Απαράδεκτο να φεύγουν από τις παραστάσεις τους, για τα ριάλιτι»

 

 

Έξαλλος ο Μπιμπίλας με Χατζηγεωργίου και Κουρέντη - Εγκατέλειψαν την παράσταση για το #SurvivorGR Ποια hot τραγουδίστρια φτιάχνει βαλίτσες για το παιχνίδι; - Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και στους παίκτες
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μία αποκάλυψη για το ριάλιτι επιβίωσης έκαναν σήμερα (7/12) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».  

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στον αέρα ότι η Ελισάβετ Σπανού μπαίνει στο Survivor 5 αφού έχει ήδη συμφωνήσει με την Acun Media.

«Έχουμε ακούσει πολλά, ένα όμως όνομα δεν έχει παίξει πουθενά αλλού και θα το πούμε εδώ. Είναι η τραγουδίστρια που έχει αποσυρθεί από το τραγούδι και της αρέσει το πλέξιμο, την έχουμε δει να συμμετέχει και σε τηλεοπτική εκπομπή, είναι και μελαχρινή και φυσικά δεν είναι άλλη από την Ελισάβετ Σπανού. Φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Acun Media και θα μπει στους διάσημους και θα κάνει χαμό», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως φεύγουν για #SurvivorGR και ο Σπύρος Μπιμπίλας γίνεται έξαλλος με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έπαιζαν.

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Πρωινό», ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε σε έντονο ύφος: «Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Πρώτα είχαμε του Γιάννης Σερβετάλη, τώρα του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έχουμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι.

Διαφωνώ με τον Γιάννη που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που και για το ΣΕΗ δεν είναι σωστό και για μένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν. Το θέατρο πρέπει να είναι το πρώτο των ηθοποιών, δεν μπορεί να είναι τα ριάλιτι»!

 

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει.

Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

 

Με τη σειρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Όπως όλα δείχνουν, τόσο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, όσο και η Μυριέλλα Κουρεντή ετοιμάζουν βαλίτσες.

 

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και στους παίκτες του #SurvivorGR

 

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση & ο 1ος μονομάχος
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega