Έτσι επιβεβαίωσε τη νέα σχέση του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη του #SurvivorGR

 

«Αυτό το διάστημα βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα. Χαίρομαι και γι΄αυτό πάρα πολύ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Πύρρος Δήμας χαμογελά και πάλι αφού ο έρωτας του χτύπησε ξανά την πόρτα. Ο Ολυμπιονίκης και η πρώην παίκτρια του Survivor και επίσης αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος ενώ το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στα εγκαίνια ενός μαγαζιού που άνοιξε μια φίλη του, η Ιωάννα Σιαμπάνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ερωτευμένος o Πύρρος Δήμας με παίκτρια του #SurvivorGR - Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του έχει βρει και πάλι τον έρωτα - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του ζευγαριού

 

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» επιβεβαίωσε τη σχέση του ζευγαριού.  

«Η Αφροδίτη Σκαφίδα, είναι φίλη μου, είναι πιο πολύ φίλη του συντρόφου μου. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτό το διάστημα από όσο ξέρω βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα. Χαίρομαι και γι΄αυτό πάρα πολύ»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η σχέση τους μετρά από τον περασμένο Αύγουστο με τον Πύρρο Δήμα να είναι εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει το μεταξύ τους ειδύλλιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει γνωρίσει τα παιδιά του Πύρρου Δήμα και το επόμενο διάστημα σκοπεύουν να κάνουν ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να δουν τον του Ολυμπιονίκη που μένει εκεί.

 

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια της συζύγου του Αναστασίας. Ο πρώην Ολυμπιονίκης ζει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή με την 39χρονη γυμνάστρια να του έχει κλέψει την καρδιά.  

Η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Survivor που η Ελλάδα αγωνιζόταν εναντίον της Τουρκίας και ανήκει και εκείνη στον χώρο του αθλητισμού.

 

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη είναι 39 ετών με καταγωγή από την Αθήνα. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες. 

Επίσης έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ: Πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα, Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ κ.α. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008.  

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο Survivor, όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα. Η δυνατή παίκτρια κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

 

«Η Αφροδίτη είναι μια αθλήτρια δυναμική και αυθόρμητη που θέλει να φτάνει συνεχώς το εαυτό της στα όρια του» έγραφε στο βιογραφικό της για το Survivor 3.

 

Πριν μερικούς μήνες, η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε μιλήσει και για τη γνωριμία και τη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην εκπομπή Pop Up στον Alpha: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»