Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση, ερωτευμένος!

 

«Δεν έπρεπε να πω, πως χώρισα λόγω του εμβολίου» «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα, ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα και έχει ξεκινήσει ήδη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένος στο #The2nightShow βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, την ενασχόλησή του με τα κοινά αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό του. 

 Στο επίκεντρο της συνέντευξης τα προγράμματα της φετινής σεζόν αλλά και ο σάλος μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση λόγω εμβολιασμού…

Ο Χάρης Ρώμας για τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Άρη Σερβετάλη

«Ήμουν από την αρχή εναντίον αυτή της στάσης, πλέον δεν θέλω να αναφερθώ σε όλο αυτό. Σημασία έχει το πόσοι βγήκανε με λύσσα και μανία και όχι μόνο σε μένα, είδα και σε αυτά που είπε η Φαίη Κοκκινοπούλου ότι κανείς από τους νέους κυρίως ηθοποιούς δεν θα πρέπει να μείνει άνεργος μετά την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση. Το τι μπινελίκι άκουσε η Κοκκινοπούλου, την βρύσανε. Πολλές φορές η επίθεση είναι άμυνα αλλά εδώ μιλάμε για κανιβαλισμό», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας για τα όσα ακολούθησαν μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος».

Η άρνησή του για τα ριάλιτι προγράμματα 

Ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε για τα ριάλιτι της τηλεόρασης: «Έβλεπα ένα πρόγραμμα από αυτά τα ριάλιτι γιατί εγώ δεν βλέπω γενικά ριάλιτι, ούτε Survivor. Βλέπω όμως από τα τρέιλερ ότι μετά τα αγωνίσματα σε ψηφίζει ο άλλος, σε τσιγκλά μετά ο άλλος να βγάλεις τον κακό σου εαυτό. Είναι και οι συνθήκες δύσκολες οπότε βλέπεις να βγαίνουν τέρατα μέσα από όλο αυτό (…) Δεν είπα να μην υπάρχουν ριάλιτι, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν με κάποιο μέτρο. Ως πότε θα γίνονται όλα αυτά που παρακολουθούμε; Δεν μπορείς να τους βλέπεις να μαγειρεύουν σε μαγειρική εκπομπή όπου καλούν τους ανθρώπους στο σπίτι τους και τους  βλέπεις να είναι έτοιμοι να φάνε ο ένας τον άλλον και όχι τα φαγητά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Για το «διαζύγιό» του με τον ANT1

«Τον ANT1 τον αισθάνομαι οικογένειά μου. Τον Θοδωρή Κυριακού τον αισθάνομαι καλό μου φίλο, όπως και όλους όσους έχουμε συνυπάρξει μαζί τηλεοπτικά, έχω μεγάλη αγάπη μέσα μου γι αυτό που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Η νέα σειρά δεν θα είναι στον ANT1. Με το Mega βρίσκομαι σε συζητήσεις αλλά δεν έχουμε υπογράψει. Έχουμε γράψει πολλά επεισόδια γιατί πρέπει να είμαι έτοιμος λόγω της απασχόλησής μου και με την Περιφέρεια Αττικής. Θέλω να είμαι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μου», είπε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος οδεύει προς Mega.

Η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα

«Η σειρά θα λέγεται Πεφταστέρι και είναι μια πολύ ωραία σειρά. Είναι το επόμενο βήμα που θα μπορούσα να κάνω. Εγώ στη σειρά είμαι το πεφταστέρι, είναι ένας αστέρι σε κάθοδο,  πώς δηλαδή ένας καλλιτέχνης αντιμετωπίζει την πτώση του από την κορυφή. Ένας μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου και το κινηματογράφου είναι πλέον σε κάθοδο, την ώρα που ένα νέο κορίτσι ανεβαίνει δίπλα του και με έκπληξη βλέπεις δύο ανθρώπους να αναλαμβάνουν τα ηνία», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για τη σειρά που ετοιμάζει.

Ο Χάρης Ρώμας και ο πρόσφατος χωρισμός του

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραδέχτηκε πως έδωσε τέλος σε μια σχέση δέκα ετών, ενώ ανάμεσα στις διαφωνίες του ζευγαριού υπήρξε και ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Ρώμας: «Ήμουν έτοιμος να παντρευτώ και χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια»

 

«Χωρίσαμε μετά από δέκα χρόνια. Αυτό για το εμβόλιο ήταν απλά μια αφορμή γιατί ειπώθηκε πάνω σε διαφωνία. Αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης που δεν τον έχεις καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια λόγω της μεγάλης αγάπης και έρωτα. Κάποιες πλευρές διαφορετικές ο ένας δεν ήθελε να της δει στον άλλο. Ένα ζευγάρι αποφεύγει να το κάνει αυτό και να περάσει και στην άλλη πλευρά και είναι τελικά καλό να βλέπεις την άλλη πλευρά του ανθρώπου σου. Περάσανε αρκετά χρόνια αλλά δεν πήγαν χαμένα, ήταν πολύ ωραία χρόνια», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Και κατέληξε: «Εγώ έτσι το κρατάω και ελπίζω από την άλλη πλευρά να ισχύει το ίδιο. Σε κάποιες περιπτώσεις στο παρελθόν ήμουν στα πατώματα όταν χώριζα, τώρα είμαι χαρούμενος που δεν πέφτω στα πατώματα γιατί είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά