Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Υρώ Μανέ: «Δέχθηκα bullying τα τέσσερα χρόνια που ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ»

  01/12/2021 08:45
Υρώ Μανέ: «Δέχθηκα bullying τα τέσσερα χρόνια που ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ»

Υρώ Μανέ: «Δέχθηκα bullying τα τέσσερα χρόνια που ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ»

  01/12/2021 08:45

«Δείτε που βρίσκονται τώρα αυτοί που είχαν αλαζονεία και έπαρση εξουσίας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Υρώ Μανέ το απόγευμα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που ήταν πρόεδρός του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, για το bullying που δέχτηκε όσο καιρό βρισκόταν εκεί αλλά και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο κι αν είχε ακούσει κάποια πράγματα.

«Εγώ ήμουν τέσσερα χρόνια συνολικά, σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Η ανεργία στο 95%, η απόλυτη πείνα, συμβάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα. Υπήρχαν διάφορες παρατάξεις στον χώρο του Σωματείου. Εμείς είχαμε φτιάξει μια, η οποία ήταν τελείως αχρωμάτιστη, χωρούσε πολλές απόψεις ανθρώπων. Δεν άρεσε αυτό και δέχτηκα πάρα πολύ μπούλινγκ και πόλεμο».

Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο δήλωσε: «Πάρα πολλά πράγματα τα είχαμε ακούσει και θα το ακούσατε από όλους τους ηθοποιούς που είχατε καλεσμένους. Δεν ξέραμε το μέγεθος και την φρίκη, εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα κι είχα σοκαριστεί. Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα μιλούσα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού για κάποια πράγματα και καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστην, όταν έγινε όλο αυτό».  

«Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν. Ξέραμε για συμπεριφορές απαξιωτικές με εντάσεις, που είχαν την αλαζονεία της εξουσίας και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι. Αλλά ευτυχώς βλέπεις ότι στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου σε μια συγκεκριμένη στιγμή και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις που βρίσκονται τώρα» συμπλήρωσε η Υρώ Μανέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας