«Η υπόθεση δεν πηγαίνει στην δικαιοσύνη και δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα»

 

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την καταγγελία του ΣΕΗ προς το υπ. Οικονομικών - Περίπου 1000 ηθοποιοί δεν θα πάρουν το εποχικό επίδομα γιατί λόγω λάθους φαίνονται στο σύστημα ως στριπτιζέζ, θηριοδαμαστής, ζογκλέρ και σαβανωτές - Η διαγραφή από το ΣΕΗ του ηθοποιού που βιντεογράφησε και διέδωσε την σεξουαλική του συνεύρεση με ηθοποιό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 Η διαγραφή του γνωστού ηθοποιού από το ΣΕΗ συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν μία έντονη συζήτηση κι άλλη μία διαφωνία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε» Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης – Δάκρυσαν με τις περιγραφές της ηθοποιού - Αποφασίστηκε η διαγραφή από το ΣΕΗ

 

«Αυτή η κυρία έχει παντρευτεί τώρα, έχει κάνει παιδιά, που να πάει να μπλέξει τώρα να το  μάθει τώρα ο περίγυρός της ότι έχει συμβεί αυτό; Πήγε στο ΣΕΗ, το κατήγγειλε, και διεγράφη. Τουλάχιστον το σινάφι γνωρίζει ότι αυτός είναι ένας γελοίος που έδειχνε τις σεξουαλικές περιπτύξεις. Και αυτό που όλοι καταγράφουν τη σεξουαλική συνεύρεση δεν υπάρχει λόγος, είναι πολύ προσωπικό. Ας μείνει στο μυαλό σας, αν περνάτε τόσο καλά. Και για τις γυναίκες το λέω» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε η Φαίη Σκορδά έβαλε τα γέλια και είπε: «Συγγνώμη που γελάω αλλά το γενίκευσες». «Το γενίκευσα ναι, γιατί πάνω στην τρέλα…» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ένα ίδιον της εποχής κι επειδή πια και μέσω του κορωνοϊού και με την τεχνολογία, ξεκινά και συνεχίζεται μία επικοινωνία μέσω αυτών των μέσων, οπότε αυξάνει και τις πιθανότητες να έρθεις και πιο κοντά με τον άλλο ίσως με τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο. Απλώς πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ο άλλος» συνέχισε η Φαίη Σκορδά.

«Φαίη μου, όχι κάνεις λάθος! Όταν είμαστε πολύ ερωτευμένοι με κάποιον είναι αυτό το “για πάντα”, το “για πάντα” δεν υπάρχει εκ του αποτελέσματος. Που ξέρεις πότε ο άλλος τρελαίνεται;» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας δείχνοντας την πρώην σύζυγό του.

«Αυτό δεν έχει να κάνει με το “για πάντα” αλλά με το πόσο ανήθικος είναι ο άλλος» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε μέσω skype, το πρωινό της Τετάρτης, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. Σε αυτή την επικοινωνία, ο ηθοποιός και πρόσεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε πως συνάδελφος του διαγράφτηκε προ λίγω ωρών για λόγους

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ηθοποιός χρησιμοποίησε βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο συναδέλφου του. Δεν το γνώριζε η κοπέλα ότι είχε τραβηχτεί σε βίντεο και το έδειχνε, πιθανόν για πλάκα, σε πρόβες. Αυτό όμως μαθεύτηκε μετά από καιρό και αυτός που το είδε δυστυχώς δεν βρίσκεται στη ζωή. Τότε η κοπέλα είχε πάει στην αστυνομία, το είχε δηλώσει αλλά δεν βοηθήθηκε».

«Τώρα με το ξέσπασμα του #metoo μας το είπε. Εμείς, ως σωματείο, δεν έχουμε διάθεση κανιβαλισμού. Γι’ αυτό και δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα. Είναι εσωτερική υπόθεση του σωματείου αυτή η διαγραφή του ηθοποιού. Αν είχε φτάσει όμως στην ποινική δικαιοσύνη θα το είχα δημοσιοποιήσει οι αρμόδιες αρχές».

«Επειδή συνέβη 19 χρόνια πριν και έχει παραγραφεί, η υπόθεση δεν πηγαίνει στην ποινική δικαιοσύνη αλλά στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ μπορούσε να έρθει. Έτσι αυτή η κοπέλα, η οποία δήλωσε πως έχει και ψυχολογικά προβλήματα από τότε, κατέφυγε στο ΣΕΗ και δεν θέλει να γίνει γνωστή μέσω αυτού» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρόσεδρος του ΣΕΗ στην εκπομπή του OPEN. «Διαγράψαμε μέλος από το ΣΕΗ για κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά ώστε να γίνει μάθημα και μήνυμα σε άλλους και όχι μόνο του χώρου μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο