Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Καταφεύγεις σε ουσίες και αλκοόλ, για να μη σκέφτεσαι. Η σκέψη είναι δηλητήριο»

  01/12/2021 09:28
«Καταφεύγεις σε ουσίες και αλκοόλ, για να μη σκέφτεσαι. Η σκέψη είναι δηλητήριο»

«Καταφεύγεις σε ουσίες και αλκοόλ, για να μη σκέφτεσαι. Η σκέψη είναι δηλητήριο»

  01/12/2021 09:28

Για την δύσκολη περίοδο της ζωής του που τα έβλεπε όλα μαύρα και βρήκε καταφύγιο στο αλκοόλ μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στο «Μega Καλημέρα» ήταν καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή του και δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Ο παρουσιαστής που φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρθηκε σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής του αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που έκανε αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να δει τη ζωή του αλλιώς.

«Έφτασα στο σημείο μηδέν, είπα δεν έχει πιο κάτω οπότε κάτι πρέπει να αλλάξω. Πως αλλάζεις; Ή βρίσκεις ανθρώπους που έχουν βιώσει την αλλαγή και την έχουν αποτυπώσει σε ένα βιβλίο ή ανθρώπους που έχουν βρεθεί στις πιο δύσκολες συνθήκες και έχουν κάτι να σου πουν. Ξυπνούσα και δεν ήθελα να συνεχίσω να ξυπνάω. Έπεφτα κάθε βράδυ για ύπνο και έλεγα εντάξει ας μη ξυπνήσω αύριο, ας μη φάω πάλι όλο το άγχος του πρωινού που σηκώνομαι. Τα πράγματα πάνε καλά στη ζωή, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε αλλά το μυαλό μας παίζει σκοτεινά παιχνίδια. Σε βάζει συνέχεια σε μια διαδικασία ότι δεν είσαι καλά, ότι κάτι σου λείπει ή δε γίνεται σωστά» ανέφερε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Ξύπναγα το πρωί και έλεγα, μίλησα καλά σε αυτόν; Έκανα τη σωστή κίνηση; Πήρα τη σωστή απόφαση; Αυτό το πράγμα σε τρώει και για να μη σε τρώει κάνεις άλλα πράγματα… Το πρωί όταν ξυπνούσα ένιωθα ένα μαύρο σύννεφο και ήταν βαρύ και το νιώθει πολύς κόσμος. Γι’ αυτό ο κόσμος καταφεύγει σε ουσίες και αλκοόλ, για να μη σκέφτεται. Η σκέψη είναι δηλητήριο.

Δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση, χειρότερα τα κάνει. Εγώ πέρασα σε αυτή τη φάση 1-1,5 χρόνο. Ξυπνάς μια μέρα και λες περίμενε, δε γίνεται να είμαι έτσι μέχρι να φτάσω στα γεράματα. Δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα. Είναι σα να έχεις πατήσει έναν αχινό. Είπα κάποια στιγμή τέλος. Και η Αρετή με βοήθησε αλλά περισσότερο εγώ ο ίδιος… Οπότε λες τραβάω τη γραμμή, ξεκίνησα τα βιβλία, είχα και φίλους. Βοήθεια από ειδικούς τότε δε ζήτησα, τώρα κάνω ψυχοθεραπεία, σεμινάρια» συμπλήρωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας