Το μαγικό concept, τα 7 αμαρτήματα, η θανάσιμη Κυβέλη & το φαβορί εκτός #GNTMgr

 

 

Ένα ακόμα επεισόδιο #GNTMgr πάνω στην τοξικότητα, την αλαζονεία και την ειρωνεία της αυτοκράτειρας Κυβέλης 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το επεισόδιο του GNTM (30-11) ήταν εκείνο, που μας συγκίνησε, μας συγκλόνισε και μας έκανε να δούμε πολύ δυνατές εικόνες, που είναι αναμενόμενες για το συγκεκριμένο σημείο του διαγωνισμού. 

Η φετινή σεζόν του Greece's Next Top Model είναι πραγματικά μαγική, με τα ευφάνταστα concept να πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα και τους παίκτες να μένουν όλο και λιγότεροι. 

Η κατάσταση στο σπίτι και η εισβολή- έκπληξη

Το επεισόδιο (30-11) έκρυβε πολλές εκπλήξεις και εξελίξεις, που σίγουρα δεν περιμέναμε. Η ξαφνική είσοδος του Τάσου Σοφρωνίου στο σπίτι του GNTM ήταν και εκείνο, που κανείς δεν περίμενε να δει και ξαφνιαστήκαμε θετικά. Η κατάσταση στο σπίτι μπορεί να παραμένει τεταμένη, αλλά εκείνος κατάφερε να τους γεμίσει με την μοναδική θετική του ενέργεια.

 

Ο ίδιος ήταν και εκείνος που καθοδήγησε τα παιδιά στο challenge επιβράβευσης, στο οποίο νικήτρια ήταν η Αγάπη

Όλες οι λήψεις

 

Το μαγικό concept της φωτογράφισης

Η φωτογράφιση, η οποία έκρινε και την αποχώρηση για τους τελικούς έξι του διαγωνισμού, ήταν ιδιαίτερη και υψηλών απαιτήσεων. Τα μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με τα επτά αμαρτήματα: λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή και λαιμαργία. Εκείνοι έπρεπε να ποζάρουν πιο ελεύθερα και χωρίς συγκεκριμένη πόζα, βγάζοντας το συγκεκριμένο συναίσθημα που τους έχει δωθεί. Πρόκειται για ένα αρκετά διαχρονικό concept σύμφωνα με τον Τάσο Σοφρωνίου και οι διαγωνιζόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις κατάλαβαν τη δυσκολία της φωτογράφισης.

 

Η φωτογράφιση αποχώρησης είχε να κάνει με τα επτά αμαρτήματα, τα οποία αφορούσαν συναισθήματα, που η Κυβέλη είχε να μοιράσει στους παίκτες. Εκεί μπήκε και το θέμα της στρατηγικής, με την Κυβέλη να υπήρξε χείμαρρος απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους.

Η Κυβέλη για τον εαυτό της επέλεξε την αλαζονεία, η οποία σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, ήταν και εκείνο που της ταίριαζε απόλυτα. Την λαγνεία έδωσε στην Ειρήνη με την δικαιολογία ότι δεν μπορεί να βγάλει καθόλου το sexiness και τον ερωτισμό, την οργή στην Αγάπη, η οποίς γενικά είναι ήρεμος χαρακτήρας και δεν νευριάζει σχεδόν ποτέ.

Τα disadvantage συνεχίστηκαν με την ζήλεια να πηγαίνει στον Ναπολέων, γιατί σύμφωνα με την Κυβέλη είναι αρκετά δύσκολο συναίσθημα και εκείνος δεν εκδηλώνεται εύκολα. Η Όλγα απέμεινε με την οκνηρία, με την δικαιολογία ότι είναι μια παίκτρια που λατρεύει την αδρεναλίνη και ήθελε να την δυσκολέψει πολύ. Ο Κωσταντίνος έπρεπε να βγάλει λαιμαργία και ο Αγγαίος έμεινε με την απληστία, που ήταν κάτι που δεν του ταίριαζε καθόλου.

 

To set

 

Όλες οι φωτογραφίες

 

Η got the job φωτογραφία και η ζήλεια, που δεν αποτυπώθηκε στον φακό

Η καλύτερη φωτογραφία κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα, οι οποίες είχαν την οργή και την οκνηρία σαν συναισθήματα αντίστοιχα. Η got the job φωτογραφία πήγε δικαιωματικά στην Όλγα, η οποία για τρίτη φορά κέρδισε την καλύτερη. 

 

Σε ποιους αφιερώνει την καλύτερη λήψη της η Όλγα;

 

 

Οι δυο φωτογραφίες, που είχαν την χειρότερη απόδοση και είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους ήταν εκείνες του Ναπολέοντα, που είχε να αποτυπώσει το συναίσθημα της ζήλειας και της Ειρήνης, που είχε εκείνο της λαγνείας.

Εκείνος που δυστυχώς δεν τα κατάφερε ήταν ο Ναπολέοντας, ο οποίος δεν κατάφερε να υπηρετήσει το concept στο εκατό τοις εκατό.

 

 

Το αμάρτημα τελικά αποδείχθηκε θανάσιμο. Ο Ναπολέων αποχωρεί από το #GNTMgr. Ποιες είναι οι σκέψεις του;

 

 

To trailer 26ου επεισοδίου - Δευτέρα 6.12.2021

 

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση, ο Ναπολέων επέστρεψε στο Instagram, με τον ίδιο να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό: «Μια όμορφη εμπειρία τελειώνει σήμερα και κάτι καινούργιο ξεκινά! Περάσαμε καλά, δοκιμάσαμε πράγματα, ζήσαμε νέες εμπειρίες και όλα αυτά μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που με στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για εμένα όπως και στον coach, στους κριτές και στην παραγωγή».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»