«Ξύπνησα στην εντατική! Έπαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία, με περίμεναν να πεθάνω»

 

 

Ελένη Κοκκίδου: Πιο αδύνατη από ποτέ – «Τα έχασαν» Λιάγκας - Σκορδά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

H Ελένη Κοκκίδου, η τηλεοπτική «Βουλίτσα» από τη σειρά, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα τα έχασαν με την αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η Ελένη Κοκκίδου έχασε 36 κιλά και όπως τόνισε έχανε τρία κιλά το μήνα. Η ηθοποιός μίλησε για τη μάχη της με τα κιλά και αποκάλυψε: «Eίναι μία απόφαση ζωής! Έκανα πολλές δίαιτες στη ζωή μου. Τα τελευταία 10 χρόνια ήμουν υπέρβαρη... Λόγω θανάτων… η ζωή με οδήγησε να καταφύγω στο φαγητό και είχα μία συναισθηματική σχέση με το φαγητό, ήταν το αποκούμπι μου και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος και δεν τα χρειαζόμουν αυτά τα κιλά! Η συναισθηματική αυτή σχέση κόβεται δύσκολα…

Πρέπει να γνωρίζεις τι συμβαίνει στην ψυχή και στο κεφάλι σου, είναι πολύ σημαντικό… Αυτό που ξέρω είναι ότι έως το τέλος της ζωής μου θα έχω αυτόν τον φόβο μην ξαναπάρω αυτά τα κιλά… Αυτά τα κιλά για εμένα δεν ήταν θέμα εμφάνισης, αλλά ψυχικού βάρους που κουβαλούσα και αυτό ήθελα να πετάξω από π[άνω μου. Ήταν θέμα εσωτερικής διαδικασίας και όχι εξωτερικής…»!

Και η ηθοποιός παρατήρησε ότι και ο παρουσιαστής έχει χάσει κιλά και ο Γιώργος τόνισε ότι και αυτός είναι σε αυτή την προσπάθεια και άκουγε με προσοχή όσα έλεγε η ηθοποιός!

Η Ελένη Κοκκίδου, καλεσμένη στο «Πρωινό», εξομολογήθηκε για την περίοδο που κινδύνευσε η ζωή της, όταν έπαθε νεκρωτική πνευμονία. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε τα εξής:

«Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό.  Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν».

«Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό», αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»
Ηράκλης Γιωργαλλής: «Το 2ο παιδί μας, γεννήθηκε Δευτέρα του πραξικοπήματος & πέθανε Κυριακή της εισβολής»