Η απάντηση της Ρούλας Ρέβη μετά τη δημόσια απολογία του Αρναούτογλου

 

Τέλος καλό, όλα καλά ανάμεσα στη Ρούλα Ρέβη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει πια!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απολογήθηκε δημοσίως για την ερώτηση που στεναχώρησε την φωτογράφο και εκείνη τη δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, αυτό που ενόχλησε τη Ρούλα Ρέβη ήταν μία ερώτηση που είχε κάνει ο παρουσιαστής στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του σχετικά με την διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρναούτογλου ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Ρέβη για τις ερωτήσεις στον Τότσικα σχετικά με την διαφορά ηλικίας τους «Βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

 

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα μου ο Γρηγόρης, αλλά έχω μία μανία με τις γυναίκες. Ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι» είχε τονίσει η δημοφιλής φωτογράφος.

Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη που στεναχώρησε την φωτογράφο και εξήγησε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια.

«Θέλω να απαντήσω δημοσίως για κάτι. Περίμενα αυτήν την συζήτησή μας για κάτι που έχω πει στο παρελθόν και στενοχώρησα κάποιον άνθρωπο και θα ήθελα να το λύσω. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα κι είναι ωραία οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια. Ήταν κάπου καλεσμένη κι είπε ότι όταν ο Αποστόλης ήταν καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια» δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας. Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στεναχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμιά φορά επάνω στην ροή της κουβέντας. Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω».

 

 

Η Ρούλα Ρέβη άκουσε τα λόγια του παρουσιαστή και δέχτηκε τη δημόσια συγγνώμη του. Παράλληλα, του ευχήθηκε γρήγορα περαστικά, αφού νοσεί από Covid-19.

Ειδικότερα, δημοσίευσε σε Ιnstagram story μία φωτογραφία του παρουσιαστή και έγραψε: «Γρηγόρη όλα καλά και όλα περαστικά! Γρήγορη ανάρρωση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»