Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Θα μαζευτεί έξω κόσμος, να σου πετάξει γιαούρτια και ντομάτες. Μην γυρίσεις!»

  24/11/2021 12:23
«Θα μαζευτεί έξω κόσμος, να σου πετάξει γιαούρτια και ντομάτες. Μην γυρίσεις!»

«Θα μαζευτεί έξω κόσμος, να σου πετάξει γιαούρτια και ντομάτες. Μην γυρίσεις!»

  24/11/2021 12:23

Με αφορμή τη θεατρική επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε αποκάλυψη Το τηλεφώνημα από πρωταγωνιστή με σοβαρές καταγγελίες κακοποιήσης για την θεατρική του επιστροφή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Την είδηση έκανε γνωστή με την αφίσα της παράστασης ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ίδια παράσταση όπως επίσης και ο Μιχάλης Μόσιος (ο γνωστός Ταμτάκος για τους  μεγαλύτερους σε ηλικία), η Ελένη Φιλίνη και ένας πολυμελής θίασος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η παράσταση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» θα ανέβει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία σε πολλά θέατρο στης Κύπρου.

Το έργο που έχει βγει σε κάποιες ημερομηνίες  sold out θα ανέβει μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου που θα κάνει φινάλε στην Πάφο. Ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει και παράταση. 

4069885396091120 cache 846x3000 Analog medium 888411 112642 23112021 (1)

 Γνωστός ηθοποιός, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στις αποκαλύψεις του #metoo για κακοποιητικές συμπεριφορές, τον πήρε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει τη γνώμη του σχετικά με τη δική του θεατρική επιστροφή.

«Με πήρε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του πριν από μήνες και μου λέει “σκέφτομαι να γυρίσω στο θέατρο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει;”. Από αυτούς που εμπλέκονται με σοβαρές καταγγελίες, δε με πήρε μέσα από τη φυλακή κάποιος» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωνό».

«Και του είπα –η γνώμη μου η ταπεινή- ότι “έτσι και γυρίσεις στο θέατρο, θα μαζευτεί απ’ έξω κόσμος και θα σου πετάξει γιαούρτια και ντομάτες. Μην γυρίσεις!”. Δεν είναι ο Χαϊκάλης, για να μην παρεξηγηθώ» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι δήλωσαν οι Κυπρίοι ηθοποιοί για την παράσταση και η άποψη των ελλήνων ηθοποιών για την «αρπαχτή» που ετοιμάζει ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας