«Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με απελευθέρωσε, Έδωσα μάχη»

 

 

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνοντας απαντήσεις για τις φημολογούμενες κόντρες γύρω από το όνομά του. Ο ηθοποιός – σεναριογράφος σχολίασε όσα συνέβησαν μετά τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά ενώ μίλησε ανοιχτά για την παρεξήγησή του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Ζέτα Μακρυπούλια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά του για τον γνωστό παρουσιαστή ο οποίος καθημερινά κρίνει στην εκπομπή του, τις ενδυματολογικές εμφανίσεις ανθρώπων και συναδέρφων του από την επαρχία. 

«Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μανασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω», είπε στο Στούντιο 4 ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ειδικά για την Ελισάβετ θέλω να πω πόσο με ταλαιπώρησε κι εμένα αυτό που ήθελα να κάνω. Το είπα και στην Ελισάβετ το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί την στενοχώρησα, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε. Όταν έγραφα την Εθνική Ελλάδος, τον ρόλο της Φρόσως που έπαιξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει. Ξεκίνησα να την γράφω το 2011-2012 κι ήταν πολύ διαφορετικός ρόλος» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και συμπλήρωσε για τον συγκεκριμένο ρόλο: «Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, στρουμπουλή, που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία με την άνοδο του φασισμού, στο οποίο δεν αντιδρούσε και κανείς, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου ότι κάτι πρέπει να πω. Ξαφνικά αυτός ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μία παχουλή που να πέφτει στο πάγο και να μην τα πηγαίνει καλά με τον άντρα της (…) Είδα πως αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι τόσο σαρωτική προσωπικότητα και δεν μου ταίριαζε σαν physic», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, τονίζοντας ότι η αποκάλυψή της τον απελευθέρωσε.

«Όταν σταματάς να επιζητάς την αποδοχή των άλλων σταματάς. Δεν θέλω να με αποδεχτούν όλοι, ή να με αγαπούν να με εκτιμούν. Θέλω εγώ να εκτιμώ κατ’ αρχάς τον εαυτό μου και με δυσκολεύει να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα που δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party