Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είχα φτάσει στα 42 κιλά – Έτσι όσησα από νευρική ανορεξία στα 15 μου»

  24/11/2021 14:08
«Είχα φτάσει στα 42 κιλά – Έτσι όσησα από νευρική ανορεξία στα 15 μου»

«Είχα φτάσει στα 42 κιλά – Έτσι όσησα από νευρική ανορεξία στα 15 μου»

  24/11/2021 14:08

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και την δύσκολη περίοδο στην οποία έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Έφτιαξα μία μη κερδοσκοπική οργάνωση την “Ανάσα” η οποία είναι 14 χρόνια για ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Το ξεκίνησα γιατί κι εγώ αντιμετώπιζα πρόβλημα στην εφηβεία μου και στα μετεφηβικά χρόνια», είπε για την οργάνωση που δημιούργησε η ίδια.

Για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία: «Είχα φτάσει να ζυγίζω 42 κιλά. Ήταν μια περίοδος στην οποία νόσησα κι εγώ από νευρική ανορεξία και όταν μετά από πολλά χρόνια το ξεπέρασα και ερωτήθηκα ως ηθοποιός αν έπασχα από διαταραχές πρόσληψης τροφής, είπα ναι», είπε η Ζέτα Δούκα.

Και πρόσθεσε για εκείνη την περίοδο: «Το σώμα μου, σταμάτησε να έχει περίοδο για 9 μήνες. Το σώμα πάντοτε σε προειδοποιεί και ο οργανισμός σου για οτιδήποτε σου συμβαίνει. Το θέμα είναι πώς θα το αντιληφθείς», δήλωσε η Ζέτα Δούκα στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Από παιδί ακόμα έχει πολλές ασχολίες, κάνει χορό, πιάνο και ξένες γλώσσες. Εργάζεται από 14 ετών γιατί δεν της άρεσε να της δίνουν χαρτζιλίκι. Διορίζεται στο ΚΑΤ ως φυσικοθεραπεύτρια, αλλά συνειδητοποιεί πως έχει γεννηθεί καλλιτέχνης και αλλάζει τη ζωή της.

Η Ζέτα Δούκα είναι από τις γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη λεκτική και ψυχολογική βία στον εργασιακό χώρο, η ίδια ανέφερε ότι πήρε δύναμη από την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση», στην οποία πρωταγωνιστεί κάνοντας έκκληση στον κόσμο να πηγαίνει στα θέατρα λέγοντας πως είναι ασφαλείς χώροι. Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας