Ο Αρναούτογλου ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Ρέβη για τις ερωτήσεις στον Τότσικα

 

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε μέσα από το #The2NightShow να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Ρούλα Ρέβη, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της - Αποστόλης Τότσικας: «Βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

 

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη Φαίη Ξυλά για τη διαφορά ηλικίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί αν μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμία φορά επάνω στην ροπή της κουβέντας… Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω. Ελπίζω να είστε καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σας. Στεναχωρώ κάποιους άθελά μου…».

 

Ο Αποστόλης Τότσικας έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το βέτο που θέτει στις παραστάσεις, τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη και το ελληνικό #Metoo.

«Κανένα θέατρο δεν πληγώνεται από κανέναν και από τίποτα, ποτέ. Το θέατρο είναι μια αξία και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω στην αγριότητα και όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω περίεργες συμπεριφορές, σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας ‘ή αυτός ή εγώ’ και έμεινα εγώ. Υποφέρω από το άγχος της παράστασης, δεν χρειάζεται να υποφέρω κι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας..

Αναφορικά με την οικογένειά του και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας εξομολογήθηκε: «Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλύτης στη ζωή μου.

Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι. Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς, αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας».

«Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:30 για να πάω τα παιδιά στο σχολείο. Ο γιος μας κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα βιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα “ξέχασέ το”. Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου αρκεί να είμαι κάπου από κάτω» κατέληξε ο Αποστόλης Τότσικας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά