Από το body shaming στην «σταύρωση» και στην απόπειρα τερματισμού της ζωής του

 

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό έπειτα από μια σκληρή περιπέτεια η οποία τον οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας - Όλο το χρονικό με την υποθεση του Τάσου Ξιαρχό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος βρέθηκε σε εστιατόριο, όπου και ανέβασε βίντεο στο instagram παρουσιάζοντας κοπέλα την οποία δεν γνώριζε, αρχίζοντας χλευαστικά σχόλια για το βάρος της.

Σύμφωνα με τον Τάσο Ξιαρχό, οι άνθρωποι με περιττά κιλά δεν δικαιούνται να φορούν ρούχα με οριζόντιες ρίγες, κάτι το οποίο συνέβη με την κοπέλα της διπλανής παρέας. Ο 29χρονος μάλιστα ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τη νεαρή, παρά τη θέλησή της.

    

 

Και πού να το φανταζότανε εκείνη τη στιγμή ο Τάσος τα όσα θα ακολουθούσαν σε διαδίκτυο και τηλεόραση με τους γονείς του να τον αναζητούν, αγωνιώντας για την υγεία του.
 

 

Τα social media «έστησαν» στον τοίχο τον Τάσο Ξιαρχό

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, αρχικά στο διαδίκτυο και μετά σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Ο Τάσος Ξιαρχός έκανε δημοσίως bullying σε ένα βίντεο που προκάλεσε, οργή, θυμό και απογοήτευση για τα άτομα τα οποία βρίσκονται στη δημοσιότητα εκθέτοντας με τη δύναμή τους στα social media τους ανθρώπους γύρω μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Το προφίλ του χορογράφου δέχτηκε απανωτά report με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από το Instagram. Λίγες ώρες μετά ο λογαριασμός του άνοιξε ξανά, έχοντας χάσει χιλιάδες followers. 

Παράλληλα οι τηλεοπτικές εκπομπές παρουσίασαν το θέμα με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους κατά του χορογράφου…

 

 

 
   ​
   ​
   
  
  
  
  
 
 
  
 
 
 
Η πρώτη αντίδραση της κοπέλας 

Η κοπέλα με το ριγέ δίπλα σε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης. Η ίδια το πρωί της Δευτέρας έσπασε τη σιωπή της μιλώντας στο «Πρωινό» του ANT1…

«Είχαμε πάει με άλλη μια φίλη μου σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στη Νέα Σμύρνη να φάμε και να πιούμε ένα ποτό. Ήρθε με άλλη μια κοπέλα – δεν τον γνωρίζω κιόλας, δεν παρακολουθώ – τρώγανε, πίνανε και διασκεδάζανε. Κάποια στιγμή άρχισαν να κάνουν κάποιες κινήσεις λίγο σπασμωδικές, λίγο περίεργες. Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου λέει “ναι όλα καλά απλά χορεύουμε”.

Μετά από αρκετή ώρα ρώτησα τη φίλη μου ποιος είναι και μου δείχνει στο instagram ποιος είναι και βλέπω το στορι που είχε ανεβάσει με το σχόλιό του και το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε φίλοι χρόνια και ανέβασε το πρόσωπό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιάρχο μιλά στο «Love it»

Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση» είπε η Μαίρη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της, συνέχισε: «Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος.  Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα.

Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να σωπάσω κι εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου… Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά».

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα – αν μου επιτρέπει και η κυρία Γερμανού – είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό… Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται».

 

Ο Τάσος Ξιαρχό και το τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας

Το απόγευμα της Δευτέρας το θέμα είχε περάσει πλέον και στα δελτία ειδήσεων με τον Τάσο Ξιαρχό να αγνοείται. Ο 29χρονος σε επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο δήλωσε πως έχει πάρει αρκετή ποσότητα χαπιών, εκφράζοντας την επιθυμία του να δώσει τέλος στη ζωή του. 

 

Λίγα λεπτά μετά το αυτοκίνητό του βρέθηκε στο Μενίδι με την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να αναζητούν τον Τάσο Ξιαρχό σε όλη την περιοχή. 

Σε σοκ η οικογένειά του, με τον πατέρα του να ζητά δημοσίως να επικοινωνήσει μαζί του, στην προσπάθειά του να διαβεβαιωθεί πως ο γιος του είναι καλά.

«Έχει πάρει χάπια, όπως μου μετέφερε μια φίλη του, τίποτα δεν γνωρίζω, τον καλώ στο τηλέφωνο συνέχεια, δεν απαντά, είναι στη ζωή, ανοιγοκλείνει διαρκώς το κινητό του τηλέφωνο», δήλωνε στην κάμερα του ANT1.

 

Η μητέρα του χορογράφου μιλώντας στην «Super Κατερίνα» εξέφρασε την ανησυχία της πως η κατανάλωση χαπιών μπορεί να ρίξει το παιδί της σε κώμα και να μη μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

«Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές – το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος – αν έχει πέσει σε κώμα δε θα τον βρει κανείς. Καταλάβατε; Εγώ έκανα μια έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη κάπου σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο. Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε γιατί το είπε σε μια πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω. Δε θα της έλεγε ψέματα» είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.

Φίλοι και συγγενείς του Τάσου Ξιαρχό κατασκήνωσαν στο αστυνομικό τμήμα

 

Ο 29χρονος έδωσε σημάδια ζωής μέσω Tik Tok

Ο Τάσος Ξιαρχό επέστρεψε διαδικτυακά αφού ανέβασε στο Tik Tok βίντεο, ωστόσο στη συνέχεια το κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό. Το απόσπασμα δημοσίευσαν χρήστες του twitter, που πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν πριν το κατεβάσει.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»