Mom Shaming! Η Στικούδη έφαγε άγριο κράξιμο για την επιστροφή της στo #J2US

 

 

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο #J2US, 13 ημέρες μετά τη γέννα και γυναίκες που την είδαν θέλησαν να της κουνήσουν το δάχτυλο κάνοντας της mom shaming!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 17 Οκτωβρίου. Ευχές, χαρές, λουλούδια και δώρα. Να ζήσει, να ευτυχήσει και να το δείτε όπως ποθεί.

Στις 30 Οκτωβρίου επέστρεψε στη δουλειά της. Η Κατερίνα Στικούδη δουλεύει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο J2US. Ευχές, χαρές, λουλούδια, δώρα και μπόλικες δόσεις χολή. Να ζήσει, να ευτυχήσει, να το δείτε όπως ποθεί και ντροπή στη μάνα σου, που σε άφησε στο σπίτι για να πάει στη δουλειά της.

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε κι επέστρεψε στη δουλειά όπως κάνουν εκατομμύρια γυναίκες εκεί έξω που δεν έχουν τη δυνατότητα ή την επιθυμία να την εγκαταλείψουν.

 

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο J2US, 13 ημέρες μετά τη γέννα

Πολύ κακό για το τίποτα, θα πεις. 'Οσα διαδραματίστηκαν στα σχόλια της ανάρτησής στο Instagram μπορούν να χαρακτηριστούν «τίποτα», ακόμα κι αν μιλάμε για μειοψηφία. Λίγες φωνές είναι αρκετές για το εμπρός πίσω ολοταχώς.

Γυναίκες που είδαν την Κατερίνα Στικούδη και θέλησαν να της κουνήσουν το δάχτυλο γιατί άφησε τον λίγων ημερών γιο της στο σπίτι και επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

 

 

 

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Πρώτο σχόλιο – επίκληση στο συναίσθημα: «Όταν τα παιδιά μου πάντως ήταν 10 ημερών δεν ήθελα να φεύγω από δίπλα τους, ήθελα να τα έχω αγκαλιά».

Δεύτερο σχόλιο – στα ύψη οι βάσεις των Ιατρικών Σχολών: «Κάποτε έπρεπε να περάσουν 40 μέρες για να βγουν οι λεχώνες έξω. Τώρα ούτε 20 μέρες και έξω. Δεν φοβούνται για το μωρό τόσα μικρόβια; Σε 13 μέρες βγήκε έξω μέσα σε ένα περιβάλλον με κορωνοϊό και πολλές αρρώστιες. Η λεχώνα πρέπει τουλάχιστον 20 μέρες να ξεκουραστεί, να αφοσιωθεί στο μωρό της».

Τρίτο σχόλιο – ναι μεν αλλά featuring κόλαφος: «Πολύ ωραίο το κορμί αλλά κάθεται και ο κόσμος σπίτι του με 10 ημερών παιδί. Τόση ανάγκη για χρήμα και προβολή; Έλεος».

Τέταρτο σχόλιο – έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα αφήσουμε και θα φάμε τα λεφτά μας στα ντιβάνια: «Μου αρέσει που της λέτε και μπράβο και ουάου και πόσο κούκλα είναι και τι σωματάρα. Λες και είναι διαγωνισμός ποια θα γεννήσει και δεν θα της φαίνεται πιο γρήγορα για να επιστρέψει πίσω στην παλιά της ζωή. Απλά κρίμα. Τα καταργήσαμε όλα πια. Οι 40 μέρες που πρέπει να μείνει η μαμά και το μωρό μαζί στο σπίτι δεν είναι τυχαίο. Για κάποιο λόγο υπάρχει, αλλά όταν δεν ξέρουμε για ποιο λόγο κάνουμε παιδιά είναι λογικό να συμβεί αυτό. Κρίμα. Όλα για το χρήμα και τη δημοσιότητα. Ψυχολόγο χρειάζεσαι κοπελιά αν το βρίσκεις σωστό να αφήνεις ένα μωράκι λίγων ημερών».

Πέμπτο σχόλιο – Ιησούς από τη Ναζαρέτ και φέτος στον ΑΝΤ1: «40 μέρες να κάτσουν σπίτι; Είναι αδύνατον, μα τι λες; Εδώ ψοφάνε να βγουν άρον άρον στο γυαλί. Όλα για τα φράγκα. Το χρήμα σταύρωσε τον Χριστό».

Έκτο σχόλιο – δεν είναι αυτό που νομίζεις, είναι χειρότερο: «Είναι δημόσιο πρόσωπο και δημιουργεί λάθος πρότυπα για τη μητρότητα και τη λοχεία. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ολοφάνερη ματαιοδοξία για πλούτο και ναρκισσισμό».

Έβδομο σχόλιο – Ε9: «Βρε παιδιά συγγνώμη δηλαδή. Μόνο εγώ θεωρώ λάθος που γέννησε και πήγε καπάκια στη δουλειά ενώ δεν χρειάζεται χρήματα; Βάζει σε κίνδυνο το μωρό της, δεν το καταλαβαίνει; Για ΄μενα θα ήταν πιο μάγκας αν έλεγε ”εγώ για 4 μήνες ασχολούμαι με το μωρό μου και γεια σας”».

Όγδοο σχόλιο – για το παθολογικό ρωτήστε στο τέλος του διαδρόμου: «Μπορούσες βέβαια να βάλεις και κάτι λιγότερο θεόστενο, δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι. Ακόμα αιμορραγούν οι γυναίκες 10 μέρες μετά τον τοκετό, υποθέτω. Συν το πρησμένο στήθος».

Ένατο σχόλιο – ανοίξτε καλέ από τη Nielsen είμαστε: «Δεν πρόλαβες να σαραντίσεις. Όλα για την τηλεθέαση;»

Το μήνυμα της Κατερίνας

«Χτες συνάντησα πάλι αυτή την παρέα !!

Πέρασα υπέροχα !!!!

@nkoklonis Είσαι μοναδικός ❤️

@mariabacodimou @desp1navandi @vickystavropoulouofficial #stamatisfasoulis ❤️

Κι εσείς για ακόμη μια φορά με συγκινήσατε με τα μηνύματα σας σε μια τόσο μοναδική περίοδο της ζωής μου!»

  

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς