«Σφάχτηκαν» στον αέρα Καινούργιου - Πετράκος! Ένταση και διαφωνίες

 

 

Κατερίνα Καινούργιου σε Γρηγόρη Πετράκο: «Τα σκέφτεσαι μόνος σου αυτά που λες;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα». Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου του είπε πως ξαφνιάστηκε που δέχτηκε την πρόσκλησή τους καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια είχε κάνει ένα ξέσπασμα εναντίον του με αφορμή τα όσα είχε γράψει για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και την ακύρωση των παρελάσεων. 

«Κατάλαβα ότι ξέσπασες γιατί συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός. Έχουμε τρία γεγονότα που κακώς συνδέθηκαν…

Η μέρα της παρέλασης είναι πράξη τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ ασύνδετο να μη γίνει αυτή η πράξη τιμής επειδή συμπίπτει με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Η παρέλαση είναι πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά έτσι πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας.

Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται» είπε.

Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε: «Πώς η μαθητική παρέλαση προσβάλλει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά; Κάνοντας αυτό υποβιβάζεται η έννοια της μαθητικής παρέλασης σε μια εκδήλωση… Σύμβολα είναι όλες οι γυναίκες που χάθηκαν από τον καρκίνο του μαστού… Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να στηλιτεύσω τον χαμό μιας γυναίκας που χάθηκε».

 

Η Κατερίνα Καινούργιου που εξέφρασε τις διαφωνίες της για το συγκεκριμένο θέμα, θέλησε να περάσει στο επόμενο που έχει να κάνει με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την επιστροφή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Ο τίτλος ότι διαχωρίζω τους ανθρώπους και τραγουδώ μόνο για εμβολιασμένους ήταν σαν να μου έριχνες μπουνιά… Όλα τα μαγαζιά πλέον είναι μόνο για εμβολιασμένους, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν σε αυτά με rapid tests… Αντιδρώ σε τίτλους γιατί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη» εξήγησε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι «Δε ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται; Ποιος δεν ακολουθεί την επιστήμη; Όλη μέρα επιστημονικές μελέτες διαβάζω. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές αυτού του αφηγήματος… Η μάσκα είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει.Η μάσκα είναι άχρηστη. Είναι χρήσιμη μόνο στα χειρουργεία;»

Η Κατερίνα Καινούργιου όλη αυτή την ώρα προσπαθούσε να καταλάβει όλα αυτά που έλεγε ο τραγουδιστής μέχρι που κάποια στιγμή αναρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να κάνει δημοσιογραφική έρευνα, εφόσον δεν είναι δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά πως το έκανε γιατί κανένας δημοσιογράφος δε θα έβγαινε να πει την αλήθεια.

Μέχρι που ανέφερε: «Διεθνώς έχει περάσει μια γραμμή να μην λέγεται στα Μέσα τίποτα αντίθετο από το επίσημο αφήγημα. Υπάρχει μόνο ένας λόγος που οι άνθρωποι δεν εμβολιάζονται. Φοβούνται. Φοβούνται γιατί ακούν ένα κάρο παρενέργειες… Επειδή δεν έχουν γίνει οι δοκιμές 5-10 χρόνων…».

Σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Πετράκος προειδοποίησε ότι πλέον θα αρχίσει να στρέφεται νομικά όταν βλέπει τίτλου που τον αποκαλούν «ψεκασμένο».

«Πλέον αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο «Πετράκος αρνητής, αντιεμβολιαστής, ψεκασμένος» θα κινηθώ νομικά… Δε κάνω λόγο για παγκόσμια συνομωσία αλλά για την πραγματικότητα» είπε με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει να εκφράζει τις διαφωνίες της διερωτώμενη γιατί δεν ασχολείται απλά με τη μουσική του και να αφήσει για λίγο τα υπόλοιπα στην άκρη.

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»