«Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής» «Όταν είδα την Τόνια πρώτη φορά νύφη...»

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και η Τόνια Σωτηροπούλου καλεσμένη στο «Στούντιο 4» - Μίλησαν πρώτη φορά για τον γάμο τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό και με την έννοια του γάμου που περιμένεις… Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα, στο ίδιο μέρος που μένουμε συνήθως. Προσαρμόζεσαι με το μέρος για να παντρευτούμε κιόλας και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας» ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας. 

Και πρόσθεσε στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ότι «παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω. Προφανώς όταν φτάνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή. Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων». 

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» κατέληξε ο Κωστής Μαραβέγιας για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

  

 

Και η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της αλλά και για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Από την αρχή κατάλαβα ότι ο Κωστής ήρθε για να μείνει. Είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα από προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις που είχα. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή, να συμπορευτούμε, να μοιραστούμε με κάποιον τρόπο τον χρόνο μας. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή.

Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε μια υπέρμετρη ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πιο κλειστή, πιο dark. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και μου το μετέδωσε αυτό.

Στην αρχή ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά… Ένα από τα βασικά μου θέματα που συζητάω με τον ψυχολόγο μου και τους ανθρώπους που κάνω θεραπεία είναι η διαχείριση της χαράς. Δεν χαιρόμουν ποτέ υπερβολικά. Αισθανόμουν ότι είναι ένα άβολο κομμάτι, στο οποίο μπαίνω» εξομολογήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά