«Η δικαιοσύνη θα κρίνει & αν ισχύει, τότε... στην πυρά» Ο έρωτας και η μητρότητα

 

 

 

Η Μαρία Φιλίππου μιλάει στο «Πάμε Δανάη!» για τις δύσκολες στιγμές της στην επαγγελματική της πορεία, το #MeToo και τη μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Στη «Γη της Ελιάς» έχω την τύχη να συνεργάζομαι με υπέροχους ανθρώπους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Ήμουν θαυμάστρια του Γιώργου Παρτσαλάκη από τότε που ήμουν στη σχολή και εκείνος ήταν πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου», δήλωσε η ηθοποιός, που στη σειρά κάνει την πρώην σύζυγο του κ. Παρτσαλάκη.

Η ίδια δήλωσε πως υπήρξαν στιγμές στην καριέρα της, η οποία μετράει περισσότερα από 30 χρόνια, που σκέφτηκε να τα παρατήσει, αλλά συνέβαινε αυτό το «κάτι» που η ίδια της η δουλειά την κράτησε στο να μη το κάνει.

«Μικρή και πήγαινα στις ακροάσεις, ακόμα και όταν δεν με έπαιρναν για κάποιο ρόλο, δεν έλεγα «δεν κάνω», έλεγα «αχ τους κακόμοιρους, δεν κατάλαβαν τι είμαι!», είπε.

Η ηθοποιός παίζει στην παράσταση «Συνοικία το Όνειρο», γεγονός που την κάνει να νιώθει ευλογημένη.

Για το #MeToo 

«Υπήρξα τυχερή στη ζωή μου, όμως είμαι ένας άνθρωπος που στις δυσκολίες μου έψαχνα να βρω ένα θετικό, μία ελπίδα. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει αν σεβαστείς και την ανάγκη ενός ανθρώπους και το δικαίωμα του στην εργασία και στην ύπαρξη. Φωτίζουμε διαρκώς τα τραγικά αυτά γεγονότα, το θέατρο όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μπράβο σε όσους βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Η κατάσταση πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, θα κριθεί από αυτή και αν όντως ισχύει, «στην πυρά», και ο Θεός ας τους βοηθήσει», δήλωσε.

Η Μαρία Φιλίππου δήλωσε πως πιστεύει στη δύναμη της γυναίκας και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε η μία κοντά στην άλλη.

«Αν θέλεις, όλα γίνονται. Μπορείς να κάνεις και καριέρα και να δημιουργήσεις οικογένεια. Εγώ πέρασα πολύ ωραία μεγαλώνοντας τα παιδιά μου και έγινα καλύτερος άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε ότι εκείνο που την τρομάζει είναι η ανημπόρια, το οποίο περιέγραψε ως αδυναμία συντήρησης τους εαυτού της σωματικά και την εξάρτηση από κάποιον άλλον.

Ο έρωτας

«Ερωτεύομαι πολύ εύκολα. Σπάω τα μούτρα μου, συνέρχομαι και μετά πάμε γι’ άλλα! Έχει καιρό να με φλερτάρει κάποιος… Έχω ανεβάσει τον πήχη, θέλω να συνδιαλέγω με τον άλλον, να μοιράζομαι μαζί του και να περνάμε καλά. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις σε αυτό που θέλω. Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να πω ότι είμαι μαζί του», είπε.

Η μητρότητα

Η ηθοποιός ανέφερε πως άρχισε να βλέπει τον κόσμο αλλιώς όταν γέννησε τον γιο της.

«Όταν γέννησα τον γιο μου, τον πήρα αγκαλιά και πήγα στο παράθυρο του μαιευτηρίου. Τότε είδα τον κόσμο αλλιώς, με την έννοια ότι έχεις την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου.  Ως μαμά νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Πάντα θέλω να είμαι μαμά τους αλλά θέλω να μοιράζομαι. Και φόνο να κάνεις, θα πω αυτός το έκανε, πάρτε τον. Αλλά είμαι η μάνα σου και θα είμαι δίπλα σου», είπε η ηθοποιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»