Η Έλλη Κοκκίνου ζήτησε να μη τη ρωτήσουν τίποτα για την Καίτη Γαρμπή

 

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και όλοι περίμεναν να δώσει μια απάντηση σε όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες η Καίτη Γαρμπή σε ερώτηση για μια ενδεχόμενη συνεργασία τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά η οποία τελικά δε θα πραγματοποιηθεί φέτος και απάντησε στον ενδεχόμενο να τους δούμε να συνεργάζονται με τον γιο τους.

Το ύφος όμως της Καίτης Γαρμπή άλλαξε όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να δούμε μια επί σκηνής σύμπραξη δική της με την Έλλη Κοκκίνου όπως αυτή της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση. Η αμηχανία της ήταν φανερή ωστόσο απάντησε πως τα μεγέθη δεν συγκρίνονται καταλήγοντας ότι δε θέλει να λέει τέτοια πράγματα για μια συνάδελφό της.

«Αυτά που λέμε τώρα δεν είναι ωραία πράγματα. Πρωτ’ από όλα δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δυο τεράστιες τραγουδίστριες και δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Να λέμε τώρα τέτοια πράγματα για το κορίτσι στα καλά καθούμενα; Γιατί μου βάζετε να λέω τέτοια τώρα, γιατί;» είπε η Καίτη Γαρμπή.

   

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως, μετά την προβολή του βίντεο θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη και κανείς δε ρώτησε τίποτα την Έλλη Κοκκίνου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όπως είπε η παρουσιάστρια, λίγο πριν γίνουν οι δηλώσεις, άνθρωπος της εταιρείας της Έλλης Κοκκίνου επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους ζητώντας πολύ ευγενικά να μην αναφερθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό γιατί επιθυμία της Έλλης Κοκκίνου είναι να μπει μια τελεία και να μην ανοίξει κανενός είδους κόντρα με την Καίτη Γαρμπή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»