Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της στέλνουν νέο μήνυμα απο τις φυλακές

 

 

Η 29χρονη παίκτρια του #POL και ο 32χρονος σύντροφός της, μιλούν για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη «Με τύφλωσε ο έρωτας...» Οι γονείς της έσπασαν μπροστά στην κάμερα «Αν θεωρούσαμε ότι ήταν ένοχη, εμείς θα την πηγαίναμε μέσα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όλα τα νεότερα γύρω από την το σύλληψη του ζευγαριού με την κοκαΐνη παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής, η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. 

«Είμαι αθώα. Δεν είχα απολύτως καμία γνώση για το τι έκανε ο σύντροφός μου. Με τύφλωσε ο έρωτας και εμπιστεύτηκα τον σύντροφό μου που ετοιμαζόμουν να παντρευτώ», δήλωσε η 29χρονη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Καθημερινά μιλάει με τον δικηγόρο της και του ζητάει να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφυλακιστεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Το τρίτο 24ωρο μέσα στη φυλακή, τη βρίσκει απογοητευμένη…

Ο 32χρονος σύντροφος και συγκατηγορούμενος του μοντέλου, από την πρώτη στιγμή επιχειρεί να πάρει πάνω του, όλη την ευθύνη. Στις νέες του δηλώσεις δηλώνει μετανιωμένος, επιμένει πως δεν γνώριζε ότι η βαλίτσα που δέχτηκε να μεταφέρει, είχε μέσα της ναρκωτικά και κάνει σκέψεις για την ποινή που πρόκειται να του επιβληθεί…  

 «Αποπειράθηκα να μεταφέρω ναρκωτικά που δεν μου ανήκαν. Έκανα λάθος που δέχτηκα να το κάνω, αλλά επιμένω ότι δεν έχω την κυριότητά τους. Εργάζομαι από 13 ετών και διαμένω σε ένα φτωχικό διαμέρισμα 50 τετραγωνικών… Έχω μετανιώσει. Δηλώνω ότι η συγκατηγορούμενή μου δεν είχε καμία εμπλοκή και προσδοκώ στο δικαστήριο να μου επιβληθεί μια ποινή αντίστοιχη με τον ρόλο μου που ήταν δευτερεύων και περιφερειακός», είπε ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Για τους στενούς φίλους του ζευγαριού, οι συλλήψεις ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία…

To σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο για τη μητέρα της 29χρονης που ευελπιστούσε μετά τις συλλήψεις, η κόρη της να αφεθεί σύντομα ελεύθερη…

Η 29χρονη υποστηρίζει πως είχε συχνούς καυγάδες με τον 32χρονο για να σταματήσει τα ναρκωτικά, αλλά όπως λέει ουδέποτε έβαλε στο μυαλό της, ότι ο άνθρωπος που επρόκειτο να παντρευτεί θα είχε εμπλοκή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση…

Στο μοντέλο και στον σύντροφό της έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, κατ´ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

 

Η μητέρα της κατηγορούμενης πρώην παίκτριας ριάλιτι  που συνελήφθη για κοκαΐνη μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση της κόρης της με τον κατηγορούμενο σύντροφό της. Ακόμα υποστήριξε με τρεμάμενη φωνή πως όλη η οικογένεια θα παλέψει μέχρι τέλους για την αθωότητά της.

«Αυτή η σχέση την κατέστρεψε. Αυτή η σχέση οδήγησε στη φυλακή το παιδί μου και είναι αθώα. Το πιστεύω, γιατί αν δεν το πίστευα δεν θα σας μιλούσα. Θα είχα κλειστεί. Και οι φίλοι της βγαίνουν και την υποστηρίζουν, ξέρουν ότι είναι αθώα. Είναι ένα κομμάτι που έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον δικηγόρο της. Είναι παιδί πολύ δοτικό που δυστυχώς αγάπησε τον λάθος άνθρωπο. Εγώ δεν τον ήθελα ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της πρώην παίκτριας ριάλιτι.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ήρθε την πρώτη φορά και μου είπε ότι αντιλήφθη ότι εκείνος κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών – με αυτό γαλούχησα τα παιδιά μου-  είναι θάνατος. Δεν ήταν μαζί όταν μπήκε στο παιχνίδι, την ξαναπλησίασε όταν βγήκε. Τον εμπιστεύτηκε… Ήταν μία νεανική τρέλα. Δεν γνωρίζαμε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών, ντρεπόταν να μας το πει; Δεν ξέρω. Είναι αθώα και θα παλέψω με νύχια και με δόντια να βγει από εκεί. Θα ξαναστηθούμε στα πόδια μας. Ο έρωτας τυφλώνει…».

 

Οι γονείς της «έσπασαν» μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσαν πεπεισμένοι ότι η αλήθεια θα λάμψει.

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων η μητέρα της στην εκπομπή του Mega και συνέχισε: «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο. Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο