Το ιστορικό της σύλληψης της Έλενας Πολυχρονοπούλου - Τι ψάχνει η Αστυνομία

 

 

Το ιστορικό της σύλληψης της πρώην παίκτριας του #POL, σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη όπου σε βαλίτσα βρέθηκαν  7,8 κιλά κοκαϊνης  - Ποιος είναι ο σύντροφός της ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ρεγγινίδης που «πήρε πάνω του» όλη την ευθύνη - Τι ψάχνει η Αστυνομία - Πριν συλληφθεί για την κοκαΐνη, ετοίμαζε τον γάμο της! Θα παντρευόταν τον Οκτώβριο - Τι λέει συγγενικό πρόσωπο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Νέο σοκ προκλήθηκε στον λαμπερό χώρο της Showbiz, έπειτα από τη σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου, μοντέλου και παίκτριας του reality Power of Love, για κατοχή σχεδόν οκτώ κιλών κοκαΐνης. Μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, σε μια υπόθεση που προέκυψε μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 δόσεις κοκαϊνης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου, βρέθηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης, να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση, έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων

• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ

• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

• δίκυκλη μοτοσυκλέτα

• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ. που αποκάλυψε τη δράση του μοντέλου και του συντρόφου της

Το χρονικό της σύλληψης των δυο κατηγορουμένων για διακριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης, ξεδιπλώνει μέσα από την κατάθεση που έδωσε στις αρχές αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν από πρόσωπο «το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Όπως κατέθεσε ο εν λόγω αστυνομικός, το πρόσωπο αυτό ανέφερε την αστυνομία ότι οι δυο κατηγορούμενοι διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά μαγαζιά του κέντρου αλλά και των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης έδωσε στην αστυνομία τη διεύθυνση όπου διαμένει το ζευγάρι.

Χαρακτηριστικά ο αστυνομικός στην κατάθεσή του αναφέρει: «Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής».

Όπως ακόμη κατέθεσε ο αστυνομικός: «Η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».

Αξιοποιώντας αυτή τη πληροφορία οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ονόματα του ζευγαριού και έθεσαν το διαμέρισμά του υπό παρακολούθηση. Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας αστυνομικός αναφέρει: «Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».

Οι αστυνομικοί το μεσημέρι της Πέμπτης έλαβαν εντολή να ελέγχουν το σύντροφο του μοντέλου αλλά όταν τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν εκείνος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αναφέρει η δικογραφία: «Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων».

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου πέρασαν χειροπέδες και στην σύντροφό του. «Εντός της οικίας του εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε η νεαρή γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά», αναφέρεται στη δικογραφία. Σύμφωνα μάλιστα, με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. το μοντέλο φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι που διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο. Στο διαμέρισμα στο Παγκράτι οι αστυνομικοί εντόπισαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, ποσό 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει, τέλος, η δικογραφία οι δυο συλληφθέντες, «σε μη προσδιορισθέντα από την προανάκριση χρόνο και από άτομο ή άτομα τα στοιχεία των οποίων αρνήθηκαν να αποκαλύψουν, προμηθεύτηκαν από κοινού και με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, άγνωστες ποσότητες κοκαΐνης, τουλάχιστον όμως της κατασχεθείσες και επιπλέον ποσότητες, από την πώληση των οποίων απεκόμισαν άγνωστα χρηματικά ποσά ή άλλα ανταλλάγματα».

 

'Eπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Στο μεταξύ, αν  και ο 32χρονος σύντροφος της Λένιας Πολυχρονοπούλου προσπαθεί να την «απαλλάξει» από τις ευθύνες για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν σε μαύρη βαλίτσα, απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, έπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Μάλιστα, φέρεται ο 32χρονος άεργος να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες, ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

Έτσι, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το ρόλο της 28χρονης Λένιας Πολυχρονοπούλου στην υπόθεση.

Παράλληλα, ψάχνουν να βρουν πώς έφθασε η «λευκή κυρία» στον ποδοσφαιριστή, σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, για να εντοπίσουν την πηγή της κοκαΐνης και φυσικά το εκλεκτό πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοκαΐνη που βρέθηκε, είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, έχει σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα της, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα. ​

Το «πήρε πάνω του» ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Ο δικηγόρος του 32χρονου που συνελήφθη χθες από τις Αρχές έχοντας στην κατοχή του 7,8 κιλά κοκαϊνης μίλησε πριν λίγη ώρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» . Ο  συνήγορος του κατηγορούμενου υποστήριξε πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν έκανε διακίνηση αλλά απλή μεταφορά της συγκεκριμένης ποσότητας αφήνοντας να εννοηθεί πως όλο αυτό έγινε εξαιτίας της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. Ακόμη ανέφερε πως η σύντροφός του, η οποία έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι, δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά.

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνη για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας, προς Θεού δεν είπε κανείς ότι αυτή η ποσότητα είναι για προσωπική χρήση. Η ειδικότητα της τοξικομανούς καταδεικνύει ότι όταν κάποιος εμπλέκεται με τα ναρκωτικά, εκτός του ότι κάνει κακό στην υγεία του, χάνει τον αυτοέλεγχό του, είναι επιρρεπής και είναι πολύ δύσκολο να πει όχι. Ενεπλάκει σε μια υπόθεση που δε θα έπρεπε να εμπλακεί. Εξαιτίας της εξαρτήσεώς του δεν είπε όχι….

Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά για μια ποσότητα που δεν του ανήκει, δεν είχε καν τα χρήματα να την αγοράσει. Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Πήγε και την παρέλαβε από κάπου, δεν την είχε από πριν, πήγε την παρέλαβε για να την πάει κάπου αλλού. Η συγκατηγορούμενή του βρισκόταν στο σπίτι και δεν είχε ιδέα για το τι συμβαίνει” ανέφερε αρχικά  δικηγόρος του 32χρονου.

Όσο για το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας στο οποίο αναφέρεται ότι λειτουργούσε κατ΄εντολή της ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ξεκαθάρισε,

«Δε λειτουργούσε κατ΄εντολή της συντρόφου του. Εκείνη δε γνώριζε κάτι. Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε στις αρχές» .

 

Ο γάμος

Η πρώην παίκτρια του reality τον τελευταίο καιρό ασχολούταν με τις προετοιμασίες του πολιτικού της γάμου που είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα για τις 15 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης όπου ζει η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη.

Στον γάμο επρόκειτο να παρευρεθούν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι όμως το ζευγάρι, σκόπευε μετά την τελετή να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσει με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Κάτι που απ' ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον άμεσα μετά τις εξελίξεις με τη σύλληψη της Λένιας Πολυχρονοπούλου.​

 

Τι λέει συγγενικό πρόσωπο

​Συγγενικό πρόσωπο μίλησε στο «T-Live» και αποκάλυψε: «Η κοπέλα δεν συνελήφθη με αυτή την ποσότητα, συνελήφθη ο σύντροφός της. Την ώρα που έγινε η σύλληψη εκείνη ήταν στο σπίτι της. Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Όχι για τα 7,8 κιλά που λένε και δείχνετε και το πρόσωπο. Όλοι έχουν καταλάβει στον χώρο για ποια μιλάνε.»!

Και πρόσθεσε: «Η ποσότητα αυτή με τα 7,8 κιλά δεν ήταν στο διαμέρισμα. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα υπήρχε μικροποσότητα, για προσωπική χρήση. Όχι της ίδιας. Εκείνη δεν είχε καμιά εμπλοκή, είχε να κάνει καθαρά με τον σύντροφό της. Δεν μένουν καταρχήν στην Νέα Σμύρνη. Έμεναν στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου. Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι ότι η σύλληψη του συντρόφου της δεν γνωρίζουμε που έγινε. Στη συνέχεια μπήκε η αστυνομία στο σπίτι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»