Έπιασαν την Πολυχρονοπούλου την ώρα που «ξεφορτωνόταν» κοκαΐνη στην τουαλέτα

 

Μπορεί ο 32χρονος σύντροφος της Λένιας Πολυχρονοπούλου να προσπαθεί να τα πάρει όλα πάνω του για το πώς βρέθηκαν τα 7.8 κιλά κοκαΐνης στη μαύρη βαλίτσα, όμως σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μάλιστα, φέρεται ο 32χρονος άεργος να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

 

 

Έτσι, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το ρόλο της 28χρονης Λένιας Πολυχρονοπούλου στην υπόθεση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη η Έλενα Πολυχρονοπούλου του #POL με 7,8 κιλά κοκαΐνη

 

Παράλληλα, ψάχνουν να βρουν πώς έφθασε η «λευκή κυρία» στον ποδοσφαιριστή, σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, για να εντοπίσουν την πηγή της κοκαίνης και φυσικά το πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Μάλιστα, ο Ρεγγινίδης, τα πήρε όλα πάνω του, λέγοντας πως είναι τοξικομανής και πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, με προφανή σκοπό να «καθαρίσει» τη νεαρή σύντροφο του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

  

 

 «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένου του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», δήλωσε στο protothema.gr o δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

Οι αστυνομικοί μετά τη χθεσινή έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, τη σύλληψη του ζευγαριού και την κατάσχεση των 7.8 κιλών κοκαίνης, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος. Θεωρούν ότι το ζευγάρι, είχε ρόλο διακινητών, είχαν δηλαδή αναλάβει να σπρώχνουν τη «λευκή κυρία» στα “ρουθούνια” της αθηναικής ελίτ και αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να βρουν τα μεγάλα κεφάλια. Τους εισαγωγείς της κοκαίνης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν για ημέρες τους δύο συλληφθέντες καθώς το «βαθύ λαρύγγι» που τους έδωσε μιλούσε για ένα ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη στα στέκια της show biz. Όπως προέκυψε οι αστυνομικοί μετά την ταυτοποίηση τους διαπίστωσαν πως δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και έτσι χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα αποφάσισαν να κάνουν έφοδο και να τους περάσουν χειροπέδες.

Τα ναρκωτικά έχουν σταλεί στο Χημείο για να διαπιστωθεί η καθαρότητα τους ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση με τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων. Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας  

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια