Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το #BigBrotherGR - Δεν χαιρέτισε κανέναν

 

H Queen Ντίνα εμφανίστηκε στο πλατό κι έριξε καρφιά «Με έχετε στολίσει» - Η αμήχανη στιγμή που ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά Σπυροπούλου - Μιλάτος - Η εξομολόγηση του Ισίδωρου Δούνη για την ζωή του - Παναγιώτης και Ανχελίτα μιλούν για την σχέση τους 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ένα live γεμάτο εκπλήξεις παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Παρασκευής (17/9) όμως στο τέλος της βραδιάς κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Στο τέταρτο Big Brother Live μας υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής (17/9) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.

Μαζί τους, όπως κάθε φορά η Αφροδίτη Γραμμέλη με την οποία σκοπό είχαν να αναλύσουν τις συμπεριφορές των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε για λίγο τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ξαναψήνεται» και ως επίσημη προσκεκλημένη βρέθηκε στο πλατό του Big Brother.

Ήταν λαμπερή όπως πάντα ενώ δεν έλειψαν και οι μπηχτές κατά την είσοδό της, η οποία μάλιστα ήταν και καθυστερημένη, καθώς δεν βλέπουμε συχνά μια καλεσμένη στο συγκεκριμένο project να μπαίνει στο πλατό μετά το πρώτο μισάωρο. Βέβαια, όπως εξήγησε η ίδια, ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής της και γι΄αυτό τον λόγο καθυστέρησε!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όχι μόνο πήγε αργότερα στο πλατό αλλά έφυγε και νωρίτερα, αφού αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό λίγα λεπτά μετά τις 23:00.

Δεν ξέχασε να πετάξει και την μπηχτή της.

«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μόλις η εκπομπή επέστρεψε από το δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα, αν είναι χαρούμενος που η ίδια βρίσκεται στο πλατό, με την Ναταλί Κάκκαβα να αδράζει την ευκαιρία και να της απαντά: «Δεν ξέρω αν είναι χαρούμενος αλλά σίγουρα αποσυντονισμένος. Αυτό στο υπογράφω. Έχει έρθει η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στα διαλείμματα, φωτογραφίες, selfies, το φόρεμα, ανεβαίνει, κατεβαίνει. Φεύγουμε εμείς κι η Κωνσταντίνα περνά από εκεί. Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό δεν είναι κανονικό live του Big Brother, είναι κάτι άλλο.»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε από την πλευρά της: «Δεν ξαναέρχομαι, αφού θέλετε ηρεμία.»

 

Πλάνα από το Big Brother σε πρώτη μετάδοση

 

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία, η Σοφία και ο Steve Milatos.

Σύνδεση με την Σοφία από το σπίτι του ΒΒ

 

Σύνδεση με την Ευδοκία από το σπίτι του ΒΒ

 

Σύνδεση με τον Στιβ από το σπίτι του ΒΒ

Μπορεί πολλοί να μην το θυμούνται όμως ο Στηβ Μιλάτος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν συνεργαστεί παλαιότερα.

Μάλιστα, πολλά είχαν γραφτεί για την μεταξύ τους συνεργασία και πολλοί ήθελαν τις σχέσεις τους να μην είναι οι καλύτερες.

«Όταν ήμουν δίπλα στην Σπυροπούλου δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν η αρχή, ήμουν νεαρός και δεν μου είχαν εξηγήσει κάποια πράγματα... Είχα ακούσει από κάποιους άλλους: Ο Μιλάτος τι περίμενε; Να πάει παρατέταρτο και να φύγει και τέταρτο;" Όταν λείπεις πέντε φορές την εβδομάδα στο εξωτερικό και δεν σου έχουν εξηγήσει βασικά πράγματα», είχε πει πρόσφατα το μοντέλο για την περίοδο της συνεργασίας του με τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι παρουσιαστές, σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, τους έβαλαν να συνομιλήσουν.

«Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Ήταν μια ωραία συνεργασία, εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχουν γραφτεί και διάφορα. Καλή τύχη εύχομαι», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Οι τοποθετήσεις των 3 υποψηφίων

 

Καλεσμένη επίσης ήταν και η κυρία Μαρία Βαφάκη, μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη.

 

Η Γραμμή Ζωής του Ισίδωρου

Την δική του Γραμμή Ζωής χάραξε ο Ισίδωρος Δούνης, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις απώλειές του.

«Γεννήθηκα το 1995 κι είχα όμορφα παιδικά χρόνια. Έζησα στην Κάρυστο. To 1999 γεννήθηκε η αδερφή μου κι ήταν το καλύτερο δώρο. Το 2011 έχασα ξαφνικά τον μπαμπά μου λόγω ανακοπής καρδιάς. Πήρε ένας καλός του φίλος στην μητέρα μου κι είχα την διαίσθηση ότι είναι αυτό. Εγώ, η αδερφή μου κι η μητέρα μου σταθήκαμε στα πόδια μας. Θα θυμάμαι από τον πατέρα μου την συμβουλή, να είσαι καλός άνθρωπος.

Το 2012 αποχαιρέτισα τους παππούδες μου κι ήμουν θυμωμένος γιατί δεν καταλάβαινα τους λόγους. Το 2013 ήρθα πιο κοντά με τον Θεό κι αποφασίζω να ξεκινήσω τις σπουδές μου στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Είχα πάρει την απόφαση να γίνω ιερέας. Παρόλο που με τις σχολές ήρθα πιο κοντά στον Θεό, κατάλαβα ότι δεν θέλω να ακολουθήσω αυτούς τους δρόμους. Το 2015 μεταφέρθηκα από την ιερατική στην αισθητική. Το 2017 γνώρισα τον έρωτα κι ήταν πολύ σημαντική χρονιά. Το 2018 κατάλαβα ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνώριζα σχεδόν καθόλου. Το 2021 είμαι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ κι αποφάσισα να ζήσω την περιπέτεια του Big Brother.»

 

Παναγιώτης και Ανχελίτα μιλούν για την σχέση τους

 

Η παίκτρια που αποχώρησε μόλις άκουσε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού σηκώθηκε από τη θέση της για να φύγει χωρίς να χαιρετίσει κανέναν.

 

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ζήτησε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες της και να του πει πώς νιώθει.

«Νιώθω δυσάρεστα. Μου κάνει εντύπωση. Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Λυπάμαι που δεν έπαιξα θέατρο», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Κατά την έξοδό της από το σπίτι, κάποιοι από τους συμπαίκτες την πλησίασαν προκειμένου να της πουν το τελευταίο "γεια", όμως, εκείνη ήταν τόσο απογοητευμένη που με το ζόρι είπε δυο κουβέντες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»